0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir çok bilgisayarın elektrik girişinin yanında bulunan 220 V - 110 V ayar düğmesi ile oynayın Sonucu ben de merak ediyorum [/quote]bir şey olacağını sanmam ya ps yakar yada sigorta atar eğer ikiside olmazsa sistemin sahibinin sigortası atabilir
bir şey olacağını sanmam ya ps yakar yada sigorta atar eğer ikiside olmazsa sistemin sahibinin sigortası atabilir [/quote]o şekilde yapıldığında tek olan cihazın power suppley i yanıyor ve yenisini alıyorsunuz. bişey olmamış gibi yola devam ediyorsunuz
ben bir internet cafe de gördüm adam kasaların bütün deliklerini koli bandi ile bantlamış... sorduğumda yerlerde halıfilex var çok toz oluyo içine toz gitmesin diye yaptım dedi.... kolay gelsin deyip çıktım... [/quote] Üstün zeka dedikleri bu olsa gerek
o dediginiz dugme varya 110V - 220V iste ben onu daha onceden bi ufak elledim once poff diye bir ses daha sonra ise biraz duman cikiyor [/quote]Güc kaynagi ucmustur. Degisirince düzelir.Ben size bir hikaye anlatiyim. Türkiye'de calisiyorum o zamanlar. Bir bankanin bilgi islemindeyim. Tüm bankada Windows 98 den NT4.0 a yükseltiyoruz.Herkese backup alin dosyalarinizi falan dedik. Bizim bölümden bir arkadas Windows dizinini de backup almaya kalkmis. Cut ve paste yapmis. Tabi makina cozuttu. Cok gülmüstüm Bilgi islemden birinin Windows folderini kopyalama calismasina.
Güc kaynagi ucmustur. Degisirince düzelir.Ben size bir hikaye anlatiyim. Türkiye'de calisiyorum o zamanlar. Bir bankanin bilgi islemindeyim. Tüm bankada Windows 98 den NT4.0 a yükseltiyoruz.Herkese backup alin dosyalarinizi falan dedik. Bizim bölümden bir arkadas Windows dizinini de backup almaya kalkmis. Cut ve paste yapmis. Tabi makina cozuttu. Cok gülmüstüm Bilgi islemden birinin Windows folderini kopyalama calismasina.[/quote] Gerçek bilgi işlemci miydi Murat Bey, emin misiniz? Bilgisayar mühendisleri dışındaki mühendisler ve hatta matematikçiler de çalışıyorlar bilgi işlem bölümlerinde.