2006 yazından itibaren benim himayeme geçmeye başlamıştı o zamanlar kız gibi tabir edilen 80küsür bin km sıradan bi corollaydı

2007 kışına doğru ilk farımızı yaptık ramazan abi(tech ten vs ramo si diye tanıyanlar vardır)nin katlılarıyla.tabiki bu ne ilk nede sondu bu farın açılışında

o kış farlarımız kırıldı ve uzun uğraşlar sonucunda son haline geldi.sinyaller çok sırıttığı için onlarıda karartarak uyum sağladık

daha sonra tampona el attık ve çatı tuning olarak bi kaç arkdaşımın katkılarıyla bitirdik(resimdeki ben değilim o sıralar yoğunluktan kendimi çekmeyi unuttum

)

yürüyen aksama el atmanın zamanı geldi yay mı yay amortisör mü coilover mı derken uzun araştırmalar sonucunda ksport markasında karar kıldım ve başladım araştırmalara nasıl ederim yaprım alırım diye ve günay güleç e ulaştım anlattım derdimi oda sağolsun çok iyi niyetli şekilde bana yardımcı oldu bi kaç munzurluğumla kızdırdım onu tekrar özür diliyorum

nihayet 2 haftalık bekleme sonucu elime ulaştılar ve zaman kaybetmeden montaja gittik

bu arada 2008in ilk aylarında performansa yönelik tek hamlemi yapmıştım aem short ram alarak

malum performans parçası nadir değil hiç olmayan bi model bu

2009 yazında orjinal ön tampon lipimizide aldık ve ön tarafla işimiz bitti

ve şanssız bi gece sonucunda arabamın her yeri çizilmişti çok moralimi bozmuştu bu olay ama bi yandan sevinmiştim çünkü her zaman aklımda olan ufak tefek ezikler vs bu sayede düzeltildi....evet şimdilik bu kadar 2006dan 2010a kadar hikayemiz bu şuan boyadaki resimlerini çekebilirsem onalrıda ekleyerek devem edicem....

aklımdaki işlemler ise kabaca
jdm stoplar
arka tampon
güzel bi jant lastik
4th gen 3sgte swap
ksport big brake kit
rear disk conversion çalışması
şuan öğrenci olduğum için swap işi biraz ileriki zamanlara kalmak zorunda ama olsun umut olmadan olmaz

alışık olduğunuz gibi 100lerce bin lira harcanmış bi proje değil ama olduğu kadarıyla artık:o
birde şöle bir resim geçmişti elime ama bi daha bulamadım ne satanı nede hakkında başka bi haber naıl hallederim bu işi fikri olan var mı ?