sınır yok haklısın ama bi yerde durmak lazım
Ne demek Ufuk yaa
benim sana dün dediklerimi söylemişler forumda
ufuk abi araba çok sade bir kaç trd amblemi felan taksan tam olacak gibi
bi kaç trd parçası almam lazım önce atakan
Ufuğum aracın güzel Allah kaza bela göstermesin

ancak arka taraf çok standart görünüyor bi el at bence
Hayırlı olsun boyası güzel olmuş iyi günlerde kullan kardeşim, ama önü başka arkası başka telden çalıyor ya.
çok harika olmuş ufuk bi kaç eksik kalmış onlarıda halledeceksin gibi görünüo kazasız belasız kullan
arka taraf çığlık atıyo artık banada el at diye ama daha zamanı var eheheh

arka tarafa daha başlamadım eksiksiz olmaz zaten 1 kerede bitse ne zevki olcak ki
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Şu arka tarafa yapmayı planladıklarınıda öğrensek çok güzel olcak

))
güzel olmuş güzel.
kıçı yere yakın olan arabadan korkcan zaten
farlarında elden geçmesi lazım

ohooo daha çok iş var
çok harika olmuş ufuk bi kaç eksik kalmış onlarıda halledeceksin gibi görünüo kazasız belasız kullan 
arabanızın fotolarını görmemize izin verirmisiniz acaba sanırım bizim kasadan ? değişik vede hoş geldide bian gözüme
okul iş garaj derken baya zaman olmuş yazmayalı....
neyse bu sürede değişik işler yaptım ufaklığa
baktım burçlar eskimiş poliüretandan yenilerini kestik
levinlerdeki gergiden aldık
eski filtre aem dry flow'la değiştirdim
birde en büyük işlem yakıtı değiştirdik....artık benzinle çalışmıyor...alternatif yakıtlara başvurdum...alkolle ilerliyoruz artık sağlıklı şekilde....
önümüzdeki günlerde egzoz sistemini değiştircem....
3zzfe motor için isteyen varsa headers toplu yapımda indirim alabilirim
önümüzdeki yıl gibi birde koltuk takata kemer omp direksiyon 1zzfe gaz kelebeği,emme manifoldu,enjektörleri alıp bu motorla ve iç tarafla işimi bitircem....
yıl olmuş birşi yazmayalı

wideband boost ve benzn basınç saatlerini montajladık

51mm düz boru ve hi power montajladım....ses çok güzel ama şehir içi silencer olmadan gezilmiyo hem kafam kaldırmıyo hemde çok sesli

greddy e manage ultimate için kablo tesisatını hazırladık....sti enjektörlerini taktım turboyu montaklıcaz fırsat bulunca artık bitti sayılır....