Gönderen Konu: LPG TAKTIRAN VAR MI  (Okunma sayısı 12985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • '98 corolla touring wagon xei
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: LPG TAKTIRAN VAR MI
« Yanıtla #60 : Kasım 25, 2010, 21:38:14 »
selamlar arkadaşlar 3 ay kadar önce 2005 model corolla sol family aracımıza zavoli lpg taktırdık ve oldukça memnunuz 230 km de şehir içi dışı karışık 35 tl gaz yaktı...
lpg taktırmak isteyen arkadaşlara tavsiyem zavoli yönünde atiker marka lpg sistemlerde enjektörden gelen seslerden dolayı şikayet olmuştu...
gümüş corolla-zır stock

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 25, 2010, 21:38:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • selam verdim rüşvet değüldür deyü almadılar
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #61 : Kasım 25, 2010, 22:05:23 »
Davut bey kardeşim, bu sorun benim 3 opel aracımda da oldu, en sonunda sattım kurtuldum, her seferinde motor arıza lambasını yakıyor, hata sildiriyorsun, bilgisayara bağladım diye 10-20 tl. para veriyorsun, ilk takıldığında araç iyi ama 10-20000 km. sonra araç kendinden geçiyor, sabahları çalışmıyor, hareket halinde iken motor stop ediyor, yani çok km. yapmıyorsan lpg'yi hiç tavsiye etmem kendimce, başka bir konuda lpg'den bahsetmiştim, bunun çözümü olmuyor, yok bujileri değiştir, yeniden lpg proğramını yaptır, hep aynı. ustaların dediği, motor ile lpg beyninin uyuşmaması, bir süre kullanımdan sonra mutlaka bahsettiğin arızayı veriyormuş ve veriyorda...
herşey gönlünüzce olsun efendim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 29, 2010, 11:53:37 »
ben iki gün önce KME taktırdım. 2011 A/T Auris yani 124HP lik corollada da kullanılan motor var üzerinde. bakalım hayırlısı. tecrübelerimi paylaşacağım.
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz