0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benımde 2003 model corallam var zavolı marka lpg taktırdım.gayet memmunum su anda kı fıyatlarla 2.10 sehırıcı yakıyo sehırdısı az yakıyo ama aynı taktırdıgım yerde 2 tane aynı benım modelde corollaya takıldı ama randıman vermedi bence takdir derin en uygunu.
atiker taktırdım yaklaşık 2 ay önce en son ölçümüm şehir içi 175 krş. yaktı.gayet memnunum.
Yeni kasa corollaya lovato gider diyor benim ustam.. Ne dersiniz
bence zavolli veya daha üstü teleflexs ve prınszavolli 1400 tltelefleks ve prıns 2000 tl civari bildiğim kadarıyla
Ben brc düşünüyordum.. Zavoli, tartarini , atiker yada diğer ürünleri hiç düşünmüyorum.. Ustam lovato deyince araştırayım dedim. Bence prins yada teleflex'e gerek yok. Gereksiz şekilde pahalı
atiker taktırdım 2 gün oldu.. bakalım ne olacak??
araban yeni kasa ise allah yardımcın olsun ben 7 ay önce taktırdım yarın söktürüyorum.öbürgün zavolli taktırıyorum.çektiğim çileyi ben bilirim.bir daha atiker mi benden uzak dursun....
neden öyle dedin hoca yaa?? benim yaris 2004 1.3 sol eski kasa.
vallahi hoca ben yerli malı yurdun malı dedim ama arabama uyum sağlamadı tabi montajdan da kaynaklı olabilir.ama dedimya bir daha atiker mi TÖVBE...
ustadan kaynaklı birşey olabilir. birçok kişi yeni corollaya atiker taktırıyor ve memnun. başka bir lpg montajı yapan yerden kontrol ettirin derim.