0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bi hareket olmuşta 40.000 km de zincir nasıl deforme olmuş onu anlamadım
Ergün sana bigün uğrasam , aracı aldığımdan bu yana sol amortisörde bir ses var çukura lastik girdikçe sadece sol ön den ses geliyor şoför tarafı, servise ilk aldığımdada şikayetimi dile getirmiştim ama defalarca yol testi yaptılar biz bişi duymuyoruz diyip duruyorlar
Zincirde değil de gergi paletinde ufacık bir aşınma olmuş. Müşterimiz de biraz titiz olunca üzmeyelim dedik
Buyur gel üstad. Bakarız çaresine. Elimizden bir şey gelirse tabi ki yaparız.
Ergun abi senin adresi bi versene bende ugramayi dusunuyorumda:)
Hayırlı olsun yeni bakımınız 40.000km servisin normal yaptığı bakım bu şekildemi oluyo yani değişen parçalar için,nekadar tuttu acaba bu bakım?
Tekrar teşekkürler Ergün kardeşim. Arkadaşların söz konusu zincirin değişimi konusunda nasıl mücadele ettiğini görünce "İşte, gerektiğinde müşterisini sonuna kadar kollayan servis böyle olur." diye düşünmedim desem yalan olur Gerçekten çok tiz, ismini vermeyeceğim iki farklı serviste ustaların duyamadığı, ya da duyup da uğraşmak istemediği beni aşırı derecede rahatsız eden o sesten kurtulmam için aynı gün içerisinde genel merkezden mühendislere durumu göstererek izah eden kardeşime ve arkadaşlara ne desem az Benim gibi kıl bir müşteriyi bile %100 memnun etmek için çok uğraştılar. Ne diyeyim hepinize benden