0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Disk tornası ve balata değişimi hariç periyodik olarak değişmesi gerekenlerdi. Hepsi toplamda 473 TL tuttu. Ama dizel olmasının bu rakamın yükselmesinde ciddi etkisi var. Bir kere sadece yakıt filtresi 95 TL. Bir de hem ön balata hem de disk tornası olunca rakamlar bu kadar yükseğe çıktı.
Ergün sana bigün uğrasam , aracı aldığımdan bu yana sol amortisörde bir ses var çukura lastik girdikçe sadece sol ön den ses geliyor şoför tarafı, servise ilk aldığımdada şikayetimi dile getirmiştim ama defalarca yol testi yaptılar biz bişi duymuyoruz diyip duruyorlar
ergün 40.000 bakımı diyorsun ve dizel olması bu rakamı arttırdı dediğin halde 473.00 tl rakamını veriyorsun, yanlış anlamazsan demek istediğim anlayamadım nokta servislerde yapılan işlemler aynı değilmi? ben 1 hafta önce arıyorum; 40.000 km peridyodik bakım diyorum 610 tl rakamını telafuz ettiler ve balata hariç dediler,balata içinde çifti için 140 balata,40 tl de işçilik toplam 180 tl ilave olacak denildi... kaçırdığım bi yer varmı diye çok düşündüm emre hocam bakımın ve trigerin hayırlı olsun
Muhammet Hocam hiç bir zaman iş yerimin reklamını yapmadım, yapmam da ama sizlere her zaman yardım etmek ve gerçek dostluklar kazanmak için burdayım. Hem forum üzerinde sanal paylaşım, hem gerçek hayatta harbi paylaşımla...
Teşekkürler Muhammet Hocam, senin de bildiğin üzere fiyat 40.000 bakımı için gerçekten uygun. Normalde bana sadece bakım için (balata ve polen filtresi hariç) 450 ama sana özel 400 olur diye fiyat vermişlerdi Düzce'de. Ergün sağolsun gerçekten çok ilgilendi, herhalde kendi aracı olsa bu kadar olurdu Servisteki arkadaşlarla da konuştuğumuzda belirttim, ben artık servisimi buldum, herkese de göğsümü gere gere tavsiye ederim
Bugün Baba Toyotacı'mız Emre Ozan'ın Yaris'ine 40.000 Km. Bakımı yaptık Derindere-Kartal'da. Periyodik olarak; Motor Yağı, Yağ Filtresi, Hava Filtresi, Yakıt Filtresi, Fren Hidroliği değişti. Ek olarak fren balataları bitmek üzere idi. Önce diskleri ince bir torna yaptık ondan sonra da yeni orijinal fren balatalarını taktık. Tornadan Önceki Hali; Tornadan Sonraki Hali;Bakım Esnasında; Ayrıca çalışırken sürtme sesi gibi bir ses geldiğini söylemişti Emre Hocam. Yapılan incelemeler Zamanlama(Triger) Zincirinin değişmesi gerektiğini tespit etti ustalarımız. Garanti kapsamında zamanlama zinciri, gergi paletleri, dişlileri, gergisi vs. kit olarak komple değiltirdik. Ses sorunumuz da kalmadı...