Gönderen Konu: xenon konusunda yardım!!  (Okunma sayısı 4517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
xenon konusunda yardım!!
« : Ocak 27, 2010, 16:49:57 »
arkadaşlar xenon taktıracağım ancak yardımınıza ihtiyacım var monza ve mtec konusunda karar veremiyorum siz 2 markayı kıyaslayarak bana yardımcı olursanız sevinirim.

Toyota Club Türkiye

xenon konusunda yardım!!
« : Ocak 27, 2010, 16:49:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: xenon konusunda yardım!!
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2010, 17:39:59 »
monzanın h 4 leri iyi  digil diye duymuştum
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2010, 17:53:13 »
m-tech başlı başına bir markadır kesinlikle şaşmayın ;)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2010, 18:16:43 »
fiyatları yakınsa m-tech tercih edilmeli bence ama monza da kötü bir marka değildir, gayet tercih edilebilir..hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2010, 19:05:29 »
m-tech in daha pahallı olması lazım... 2007 de 600 ytl nin üstündeydi şimdi ne durumda bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2010, 19:17:07 »
xenonun modası çoktan geçti, artık taktıranlar bile söktürüp orijinaline dönüyor, artık , kuş serileri , sümbüller , apaçiler falan taktırıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2010, 19:32:45 »
xenonun modası çoktan geçti, artık taktıranlar bile söktürüp orijinaline dönüyor, artık , kuş serileri , sümbüller , apaçiler falan taktırıyor
Modasını bilmem ama akkor flamanlı ampulleden aydınlatması daha iyi ise moda önemli değilll

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2010, 19:54:13 »
 Melih Bey,
 Xenon ile ilgili bu üçüncü açtığınız başlık. Açtığınız başlık üzerinden sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
 Aksi halde mesaj kirliliğine neden oluyorsunuz.
 Bu şekilde tekrar tekrar aynı konularda farklı başlıklar açmaya devam ederseniz Yeni Konu açma yetkinizin alınmasını sağlayacağım bilginiz olsun...

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/xenonda-hangi-marka/msg225021/

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/far-ampulu-sorunu/msg225020/#msg225020
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2010, 23:04:38 »
ben h4 monza kullanıyorum 1 hafta oldu kendim taktım henüz bir sorun yaşamadım.Tavsiye ederim
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2010, 23:49:28 »
xenon moda değil ki kemal abi..kesinlikle gereklilik, çok farkediyor gece sürüşünde..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2010, 12:22:45 »
yağmur dada hiç bişi görünmüyor ama :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ocak 28, 2010, 12:43:36 »
yağmur dada hiç bişi görünmüyor ama :D
hikmetcan dün izmirde sağanak vardı, 2009 corollayla çıkmıştım, kısalar açık, sisler açık, araç tamamen orjinal xenon takmadım, görüş yoktu :) sıfır :) abi yağışta zaten görüş olmuyor, yine en iyi aydınlatma xenonla oluyor yağışta ama 4300k ile..tutp da 8000k ile değil ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2010, 19:50:06 »
xenon dan nefret ediyorum , tamamen boşuna harcanan para , ayrıca yolda xenon kullanan arkadaşlara önce yol verip sonrada uzunları yakıp peşlerine takılmak da benim uyuzluğumdur.
yollarda hem far ayarı bozuk hemde xenon kullanan okadar çok insan var ki nefret etmemek elde değil.
bence bunların kulanımı yasak olması gerekir
kullanan arkadaşlara saygılar :)
2008 Corolla 1,4 d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2010, 19:54:02 »
xenon dan nefret ediyorum , tamamen boşuna harcanan para , ayrıca yolda xenon kullanan arkadaşlara önce yol verip sonrada uzunları yakıp peşlerine takılmak da benim uyuzluğumdur.
yollarda hem far ayarı bozuk hemde xenon kullanan okadar çok insan var ki nefret etmemek elde değil.
bence bunların kulanımı yasak olması gerekir
bana denk gelmenizi isterdim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2010, 20:06:44 »
Saygı bizden...
bana denk gelmenizi isterdim..
Aynı fikirdeyim...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2010, 20:22:16 »
Ergin hocam sonuna kadar haklısınız. Bu zenon'u taktırıyorsan akıllı uslu ayarını, merceğini yaptıracaksın, araba biraz jan janlı görünecek, ben daha iyi göreceğim diye benim güvenliğimi tehlikeye atamaz kimse. Atanda kusura bakmasın yakarım uzunları düşerim peşine.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2010, 20:42:22 »
Ergin hocam sonuna kadar haklısınız. Bu zenon'u taktırıyorsan akıllı uslu ayarını, merceğini yaptıracaksın, araba biraz jan janlı görünecek, ben daha iyi göreceğim diye benim güvenliğimi tehlikeye atamaz kimse. Atanda kusura bakmasın yakarım uzunları düşerim peşine.
bravo çok akıllıca gerçekten güvenliğinizi tehlikeye atmamak için bir arabanın peşine uzun yakarak takılmak çok mantıklı evet hı hı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2010, 21:01:32 »
arkadaşlar yazdığım şeyi bukadar ciddiye alıp polemik yapmaya yada iddalaşmaya gerek yok, ben sadece fikrimi beyan etmek istedim, ayrıca xenon farlı bir adamın bana verdiği rahatsızlığın ((((birkaç kat daha azını)))) ben yapmışım çok mu ? alınan arkadaşlar kusura bakmasın ama xenon farlı araçların trafikteki diğer araçları nekadar zor dumda bıraktıkları konusundaki söylediğimin arkasındayım ve bunların kesinlikle yasak olması gerektiğini düşünüyorum hele TR de yasak tan ziyade hiç satılmaması gerektiğini savunanlardanım memleketimizde bukadar duyarsız  şöför varken sanırm benim söylediklerim doğru ve kendisinden ziyade diğerlerine saygısı olan duyarlı araç kullanıcılarıda benimle aynı fikri paylaşacaklarından eminim.
2008 Corolla 1,4 d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2010, 21:12:28 »

+1

bu arada arkadaşlar bizim eski mahallemizden bir abi bu işi yapıyor. linkini vereyim http://www.sahibinden.com/alman_xenon_sok_fiyat_-90WQQaXQQ16994008WQQpXQQdisplayitem?

aynı ürünü aldım. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. İnanılmaz kaliteli. Montajınıda yoğun olduğu için zahmet vermek istemediğimden başka bir elektrikçi abiye yaptırdım. Dediki bu markayı hiç duymadım ama görünüşe göre çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim. Bu arada h4 Ün fiyatı 90€

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2010, 21:16:49 »
ah engin bey ah..bu konuda hiç bilginiz yok değil mi? fabrika çıkışı xenon olan araçlar da satılmasın değil mi, xenon tü kaka çünkü , göz alıyor falan..mercek falan bunların hepsi yalan, koskocaman bir sektör tamamen göz alan bir şeyin üretilmesi için uğraşıyor..gece sürüşü, aydınlatma kalitesi, homojen aydınlatma, daha az enerji tüketimi falan bunların hepsi yalan, bir tek göz alan xenon işi doğru..tutup da adam gibi bakılsa, denetimi yapılsa, takan yerler denetlense, MERCEKSİZ XENON yasaklansa deseniz sizin sağınızda solununuzda önünüzde arkanızda her yerde destekçiniz olacağım ama kuduğunuz cümleler tamamen bilinçsiz ve bilgisiz (kusura bakmayın, yaşınızın benim yaşımdan büyük olması doğruyu söylememe engel olmamalı)