0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kendisinden ziyade diğerlerine saygısı olan duyarlı araç kullanıcılarıda benimle aynı fikri paylaşacaklarından eminim.
Eğer gerçekten insanlara bu denli ciddi saygı duyuyor olsaydınız marşa basamazdınız... Biraz daha gerçekçi olun lütfen... Bu arada bunu polemik olsun diye değil, gerçekci olmanız için söylüyorum...
Eceline susamış olması lazım bunu yapması için
yollarda hem far ayarı bozuk hemde xenon kullanan okadar çok insan var ki nefret etmemek elde değil.
marşa basamazdınız derken anlamadım
Far seviyesi ayarlı olmayıpta kısalarını gözünün içine getiren sarı ışıklı halojen ampullu araclar cok normal demi.Bende xenonu servis taktı seviyemide ayarladılar.ayrıca bende 3,5 4 arası kullanıyorum öndeki aracın arka plaka altına denk geliyor.Birde bana denk gelecek ki arkadan uzun larını yakarak bana yapacak ki ya ALLAH ona verir yada bana.Aracı çekip napıyorum onu yapan sürücüye..Eceline susamış olması lazım bunu yapması için
Ergin bey benim yorumum sahsınıza ve toyota kullanıyor olmanıza değildi.Ben maganda oluyorum da siz ne oluyorsunuz.Sizin yazdıklarınız normal benimkiler anormal.Siz adamına denk gelmemişsiniz.Aracın arkasından uzunla öndeki aracı tahrik edeceksin.Bu şekilde yapanların toyota kullanıyormus yada baska bişey kullanması umrumda değil.Siz arkadan uzunlarla benim sürüşümü tehlikeye düşürüp tehlikeye atacaksınız ve bu şekilde çok güzel biey yapıyormusunuz gibide sagda solda yazıp övüneceksin.o allahın kime vereeceğine gelincede o an ya bana ya karşıdakine bu durumdan siz kendi şahsınıza pay çıkarıyorsanız oda sizin sorununuz.Tekrar diyorum arkadan beni uzunla takip edecek tahrik edecek aracın sürücüsü ya aklından zoru olmalı yada dengesini kaybetmiş biri.Yorumum bu daha başka açıklama ve diyaloğa girmeyecegimi söylüyorum.