0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ceyhun hayırlı olsun... Benim biraderde 2001 model Golf IV 1.9 TDI Comfortline tam otomatik var... O motor gerçekten harika... Biraz gürültülü ama bana mısın demiyor... Kazasız belasız kullanırsın inşallah...
hayırlı olsun Ceyhun. Seni üzmmesin de araba gerisini boşver.
benim motorun aynısı. o motorda bildiğin kronik bi sorun varmıydı. bildiklerin nedir bu konuda paylaşabilir misin...
Mesajlara tek bir bölümde cevap verebilirsin Ceyhun, hepsine ayrı ayrı cevap sayfası açmana gerek yok. Vw. 'de uzun süredir kullanılan bir motor o, bence kronik sorun yaşatacak durumu yoktur eğer bakımları düzenli yapılırsa. Tabi ilk trafiğe çıktığı zamanlarda Türkiye'de satılan dizel yakıt kalitesinide göz ardı etmemek lazım.
Ya atakan sende auris var demi.Ceyhun aracını almış hayırlı olsun demek düşer sanada bizzede.Ne o pancar motoru falan.Ceyhunun bundan önceki aracı corolla hb idi.Bana göre auris de corollanın yanında dandik adi bir araç..Bu kelimelerimi duymak istiyorsun.Fanatikliğin bu kadarıda fazla ama.Madem pancar motoru otobanda önüne bir düşde napıyo bakalım seninaurisi.Aurisin arkasından siyah duman çıkartır o araç.Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun arkadaşım sen.Görende TOYOTA senin zanneder.Dediklerine insan alınır canı sıkılır diye aklından hiçbir düşünce geçmiyormu.Bunlara senin alınıp alınmamanda umrumda değil.Ne ekersen onu biçersin..
o gürültüyle magirusla yarışır ses konusunda istediği kadar kuvvetli olsun pancar motoruna biniyosun araba bu..kardeşim sen arabanı kazasız belasız kullan bu benim o motorla ilgili fikirlerim sadece..
Ceyhun kardeşim hayırlı olsun, ama ben olsam 10 yaşında bi arabaya 20 bin TL vermezdim, o paralara 5 yaşında araba bulunurdu.
Ben veririm valla 20.000 Lira bütçem olsa ve 2000 model düzgün bi E46 BMW 3.20 bulursam atlarım
Bende bakınıyorum şöyle güçlü ve full dolu XL beden araçlar. Gürültüye oplede alıştım Başta Skoda Sper B 1.9 TDI Elegance, Audi A6 1.9 TDI ve WV Passat 1.9 TDI Higline II. Gürültüye ise oplede alıştım ama bu motortlar 130 beygir. Hepsini audi yapıyor. Model aralıklarıda haliyle hem vergi hemde fiyat itibariyle 2003- 2005 süper b de 2006 da olabilir.
Arkadaşlar, polemik doğurabilecek ifadelerden mümkün mertebe kaçınalım lütfen