Gönderen Konu: bora 1.9 tdı aldım  (Okunma sayısı 19548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: bora 1.9 tdı aldım
« Yanıtla #40 : Şubat 02, 2010, 02:25:25 »
Ceyhun hayırlı olsun... Benim biraderde 2001 model Golf IV 1.9 TDI Comfortline tam otomatik var... O motor gerçekten harika... Biraz gürültülü ama bana mısın demiyor...

Kazasız belasız kullanırsın inşallah...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 02, 2010, 02:25:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 02, 2010, 02:26:52 »
Ceyhun hayırlı olsun... Benim biraderde 2001 model Golf IV 1.9 TDI Comfortline tam otomatik var... O motor gerçekten harika... Biraz gürültülü ama bana mısın demiyor...

Kazasız belasız kullanırsın inşallah...

benim motorun aynısı. o motorda bildiğin kronik bi sorun varmıydı. bildiklerin nedir bu konuda paylaşabilir misin...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 02, 2010, 03:07:29 »
hayırlı olsun Ceyhun. Seni üzmmesin de araba gerisini boşver.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 02, 2010, 03:09:57 »
hayırlı olsun Ceyhun. Seni üzmmesin de araba gerisini boşver.
teşekkürler abi...
 Allah razı olsun
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 02, 2010, 07:44:35 »
  Mesajlara tek bir bölümde cevap verebilirsin Ceyhun, hepsine ayrı ayrı cevap sayfası açmana gerek yok.

Vw. 'de uzun süredir kullanılan bir motor o, bence kronik sorun yaşatacak durumu yoktur eğer bakımları düzenli yapılırsa. Tabi ilk trafiğe çıktığı zamanlarda Türkiye'de satılan dizel yakıt kalitesinide göz ardı etmemek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #45 : Şubat 02, 2010, 15:15:22 »
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullan :)
2001 avensis 1.8...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Şubat 03, 2010, 02:18:14 »

benim motorun aynısı. o motorda bildiğin kronik bi sorun varmıydı. bildiklerin nedir bu konuda paylaşabilir misin...

Biraderin aracını hem uzun yolda hem şehirçinde epey kullanmışlığım var... Benim deneyimlerime ve biraderin anlattıklarına göre;

Bu motorun gürültü dışında kronik bir sorunu yok... En azından biraderinkin de böyle bir şey çıkmadı...

Yalnız biraderin Golf'ünün otomatik şanzumanı arıza yaptı, bir de motorda bir parça tamir yapıldı ama ustalar bu arızaları önceki sahibinin eşek gibi kullanması ve bakımının ihmal edilmiş olmasına bağladılar...

Motor çok sağlam ve çok güçlü... Özellikle uzun yolda sollamalarda ve rampalarda çok iyi... Yani Ceyhun kardeşim eğer senden önceki sahibi iyi baktıysa ve sen de iyi bakarsan o motor seni üzmez...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 03, 2010, 22:52:41 »
dğerşlli bilgi ve önerileriniz için teşekkürler...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #48 : Şubat 03, 2010, 23:13:02 »
o gürültüyle magirusla yarışır ses konusunda istediği kadar kuvvetli olsun pancar motoruna biniyosun araba bu..
kardeşim sen arabanı kazasız belasız kullan bu benim o motorla ilgili fikirlerim sadece..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Şubat 04, 2010, 00:30:03 »
Ya atakan sende auris var demi.Ceyhun aracını almış hayırlı olsun demek düşer sanada bizzede.Ne o pancar motoru falan.Ceyhunun bundan önceki aracı corolla hb idi.Bana göre auris de corollanın yanında dandik adi bir araç..Bu kelimelerimi duymak istiyorsun.Fanatikliğin bu kadarıda fazla ama.Madem pancar motoru  otobanda önüne bir düşde napıyo bakalım seninaurisi.Aurisin arkasından siyah duman çıkartır o araç.Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun arkadaşım sen.Görende TOYOTA senin  zanneder.Dediklerine insan alınır canı sıkılır diye aklından hiçbir düşünce geçmiyormu.Bunlara senin alınıp alınmamanda umrumda değil.Ne ekersen onu biçersin..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Şubat 04, 2010, 00:49:09 »
  Mesajlara tek bir bölümde cevap verebilirsin Ceyhun, hepsine ayrı ayrı cevap sayfası açmana gerek yok.

Vw. 'de uzun süredir kullanılan bir motor o, bence kronik sorun yaşatacak durumu yoktur eğer bakımları düzenli yapılırsa. Tabi ilk trafiğe çıktığı zamanlarda Türkiye'de satılan dizel yakıt kalitesinide göz ardı etmemek lazım.
Kırsal motorinle çalışmak üzere tasarlanmış bir motor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Şubat 04, 2010, 08:47:48 »
Ya atakan sende auris var demi.Ceyhun aracını almış hayırlı olsun demek düşer sanada bizzede.Ne o pancar motoru falan.Ceyhunun bundan önceki aracı corolla hb idi.Bana göre auris de corollanın yanında dandik adi bir araç..Bu kelimelerimi duymak istiyorsun.Fanatikliğin bu kadarıda fazla ama.Madem pancar motoru  otobanda önüne bir düşde napıyo bakalım seninaurisi.Aurisin arkasından siyah duman çıkartır o araç.Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun arkadaşım sen.Görende TOYOTA senin  zanneder.Dediklerine insan alınır canı sıkılır diye aklından hiçbir düşünce geçmiyormu.Bunlara senin alınıp alınmamanda umrumda değil.Ne ekersen onu biçersin..

o gürültüyle magirusla yarışır ses konusunda istediği kadar kuvvetli olsun pancar motoruna biniyosun araba bu..
kardeşim sen arabanı kazasız belasız kullan bu benim o motorla ilgili fikirlerim sadece..

Arkadaşlar, polemik doğurabilecek ifadelerden mümkün mertebe kaçınalım lütfen :kanka:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Şubat 04, 2010, 09:38:39 »
Ceyhun kardeşim hayırlı olsun, ama ben olsam 10 yaşında bi arabaya 20 bin TL vermezdim, o paralara 5 yaşında araba bulunurdu.

Ben veririm valla :) 20.000 Lira bütçem olsa ve 2000 model düzgün bi E46 BMW 3.20 bulursam atlarım :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Şubat 04, 2010, 10:42:13 »
Ben veririm valla :) 20.000 Lira bütçem olsa ve 2000 model düzgün bi E46 BMW 3.20 bulursam atlarım :)
erhan, 20.000 liraya düzgün e46 varsa hemen alayım abi :) o paraya düzgün e36 coupe bulunmuyor malesef :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Şubat 04, 2010, 16:44:12 »
hay ağzına sağlık tuncayım. arkadaşın zaten yorum kabiliyeti aldığı eksilerle ortada.  !!! !!! beni anladığın için teşekkürler...
yeni araba almış bi kişiye moral vermenin ne demek olduğu ortada..
bu arabayı met etmek gibi değerlendirilmesin ama corolladan üstün yanları az değil. ha corolla dan eksi yanları da var. ama Allah'a şükür şuan memnunum... yakıtı da uygun aşşağı yukarı...
şuanki aracım "tabanvay"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : Şubat 04, 2010, 21:52:55 »

Bende bakınıyorum şöyle güçlü ve full dolu XL beden :D araçlar. Gürültüye oplede alıştım :D Başta Skoda Sper B 1.9 TDI Elegance, Audi A6 1.9 TDI ve WV Passat 1.9 TDI Higline II. Gürültüye ise oplede alıştım ama bu motortlar 130 beygir. Hepsini audi yapıyor. Model aralıklarıda haliyle hem vergi hemde fiyat itibariyle 2003- 2005 süper b de 2006 da olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Şubat 04, 2010, 23:45:24 »
   Bende bakınıyorum şöyle güçlü ve full dolu XL beden :D araçlar. Gürültüye oplede alıştım :D Başta Skoda Sper B 1.9 TDI Elegance, Audi A6 1.9 TDI ve WV Passat 1.9 TDI Higline II. Gürültüye ise oplede alıştım ama bu motortlar 130 beygir. Hepsini audi yapıyor. Model aralıklarıda haliyle hem vergi hemde fiyat itibariyle 2003- 2005 süper b de 2006 da olabilir.
hepsi vw ye ait olmasın. Audi vw nin alt şirketi. porsche  gibi. Audi deyince daha kaliteli oluyor ama asıl patron VW.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #57 : Şubat 05, 2010, 00:06:20 »
tuncay auris corallanın yanında çok dandik haklısın o kadar dandikki kiraya veriyorum:)bence auris toyota bile olamaz sadece auris işte.Ben kapışma olaylarına karşıyım trafiğe açık alanda giderim her sene yapılan körfez pisti honda organizasyonuna katılır atarım hevesimi.Bizim sette 98 golf tdı var bizim jenaratörden fazla gürültü yapıyor bunuda herkes söylüyor ben değil.Araç sahibi arkadaşa önceki msjımda 'kardeşim sen arabanı kazasız belasız kullan' demişim daha ne diyim kurban mı kestireyim?Fanatiklik değil bu kendi fikirlerim motorla ilgili yoksa herkes istediği arabayı alır bize ne.Ben burda artı biriktirme hevesinde değilim saygı çerçevesinde sohpet ediyoruz burda çok artı alınca düzgün yorum yapmış sanıp sabah evden rahat çıkan insanlardan da değilim.Artı eksi çok düşünmüyorum yani.Malesefki vw pancar dızel motoru yapabilmiş.Alan alır satan satar kimsede bişey diyemez.Motor hakkındaki düşüncemdir sadece.Ama yanılabilirm pancar motorları daha mı sessiz olabilir.Auriste çooooook dandik 3 marşta anca çalışıyor tuncay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Şubat 05, 2010, 01:33:56 »
Arkadaşımın kardeşimin aracı hayırlı olsun.İyi günlerde kullansın.Şahsen toyota alacaksam kesinlikle corolla veya auris düşünmem avensis olabilir.Corolla ve auriste heryerinden okadar ses geliyor ki artık bunlarla karşılaşmak istemiyorum.Ama idealimdeki araç allah kısmet ederse golf VI1,6 tdi almak..
Arkadaşlar, polemik doğurabilecek ifadelerden mümkün mertebe kaçınalım lütfen :kanka:
Saygı duyduğum bu insanın değerlendirmesi üzerine atakan yazdıkların karşın hiç bir yorumda bulunmayacağım
2011 d4d Corolla

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Şubat 05, 2010, 02:31:50 »

Başiktaşlı merso alsa ne yazar. Peh. Gözümden düşmüş bi kere...