0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başiktaşlı merso alsa ne yazar. Peh. Gözümden düşmüş bi kere...
erhan, 20.000 liraya düzgün e46 varsa hemen alayım abi o paraya düzgün e36 coupe bulunmuyor malesef
Öyle de hani bazı arabalar var yaşına bakılmadan alınır. Piyasa olayı Onu söylemeye çalıştım.
Nayn Davuuut. Hatirlamirem ben öyle bir şey. Ama bir kilo köme yada pestil hatırlatabilir sanırım
abi hayırlı olsun bizim sokakta var senin modelden babamında arkadaşı olur 2000 model tdi bora motorunda bugüne kadar hiç bi sorun yaşatmadı. zaten vosvosun eski model dizelleri hala piyasada gezmekte hatta millet kızartma yağı doldurup gezio tık demiyor bu motorlar senin arabana teminat olur buda abi ama çukur gördünmü taş gördünmü dur:D yoksa arabnın altından bişeyleri çukurda bırakırsın ki bıraktık tecrübe konuşuyor . Sonuç olarakta hayırlı olsun.
Allah razı olsun mert kardeşim. Allah daha daha güzellerini sana da nasip etsin. bi değişiklik yapalım dedik işte. 2003 modelden 2000 e düştük ama olsun. moral verdiğin için de ayrıca teşekkürler...
bir fılmde izlemıstım 3-4 genç dizel wolkswagen t2 bus le seyahate cıkıyorlardı paraları bıtınce gorduklerı her lokantadan kızarmıs yag istiyorlardı ooo geldı aklıma hayırlı olsun ceyhun abi ama genede vergı yonunden 1.9 motor oldugu ıcın cok yuksek bıde wolksvagen motor parçaları pahalı dıye bılıyorum özellıkle dızellerın aman dıkkat et
aynen öyle abi e30 mesela..20.000 liradan fazla para istenen e30lar var..cabrio falan
Ee, olay Erhan abinin lafına gelmiş oluyor yine
aksini iddaa eden olmadı ki
Aksini iddaa ettin demedim ki abi.
Elimde sıfır,kullanılmamış,söğüt ağacından yapılma sopalar var.Haydi kavga edinde iş yapalım burada tezgah şenlensin....