Gönderen Konu: bora 1.9 tdı aldım  (Okunma sayısı 19711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: bora 1.9 tdı aldım
« Yanıtla #60 : Şubat 05, 2010, 22:37:08 »

Başiktaşlı merso alsa ne yazar. Peh. Gözümden düşmüş bi kere...
ismail abi benim bjk li olduğumu sen zaten biliodun... çok önce söylemiştim ben sana.   :D
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 05, 2010, 22:37:08 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : Şubat 06, 2010, 03:05:55 »

Nayn Davuuut. Hatirlamirem ben öyle bir şey. Ama bir kilo köme yada pestil hatırlatabilir sanırım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 07, 2010, 00:08:14 »
erhan, 20.000 liraya düzgün e46 varsa hemen alayım abi :) o paraya düzgün e36 coupe bulunmuyor malesef :)

Öyle de hani bazı arabalar var yaşına bakılmadan alınır. Piyasa olayı :) Onu söylemeye çalıştım.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 07, 2010, 00:28:36 »
Öyle de hani bazı arabalar var yaşına bakılmadan alınır. Piyasa olayı :) Onu söylemeye çalıştım.
aynen öyle abi :) e30 mesela..20.000 liradan fazla para istenen e30lar var..cabrio falan :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 07, 2010, 18:14:36 »
Site komşularımızdan birisi 2004 model 320d aldı... Siyah renk... 36000 TL'ye... Yalnız benim Corolla'dan küçük duruyor...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 08, 2010, 02:23:24 »
  Nayn Davuuut. Hatirlamirem ben öyle bir şey. Ama bir kilo köme yada pestil hatırlatabilir sanırım :D
ne demek abi. başım gözüm üstüne. o sözümü unutmadım yaniii..
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Şubat 08, 2010, 03:15:43 »
abi hayırlı olsun bizim sokakta var  senin modelden babamında arkadaşı olur 2000 model tdi bora motorunda bugüne kadar hiç bi sorun yaşatmadı. zaten vosvosun eski model dizelleri hala piyasada gezmekte hatta millet kızartma yağı doldurup gezio tık demiyor bu motorlar senin arabana teminat olur buda abi :D ama çukur gördünmü taş gördünmü dur:D yoksa arabnın altından bişeyleri çukurda bırakırsın ki bıraktık tecrübe konuşuyor :D. Sonuç olarakta hayırlı olsun.
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Şubat 08, 2010, 05:27:26 »
abi hayırlı olsun bizim sokakta var  senin modelden babamında arkadaşı olur 2000 model tdi bora motorunda bugüne kadar hiç bi sorun yaşatmadı. zaten vosvosun eski model dizelleri hala piyasada gezmekte hatta millet kızartma yağı doldurup gezio tık demiyor bu motorlar senin arabana teminat olur buda abi :D ama çukur gördünmü taş gördünmü dur:D yoksa arabnın altından bişeyleri çukurda bırakırsın ki bıraktık tecrübe konuşuyor :D. Sonuç olarakta hayırlı olsun.
Allah razı olsun mert kardeşim. Allah daha daha güzellerini sana da nasip etsin. bi değişiklik yapalım dedik işte. 2003 modelden 2000 e düştük ama olsun. moral verdiğin için de ayrıca teşekkürler...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #68 : Şubat 08, 2010, 05:46:00 »
abi hayırlı olsun bizim sokakta var  senin modelden babamında arkadaşı olur 2000 model tdi bora motorunda bugüne kadar hiç bi sorun yaşatmadı. zaten vosvosun eski model dizelleri hala piyasada gezmekte hatta millet kızartma yağı doldurup gezio tık demiyor bu motorlar senin arabana teminat olur buda abi :D ama çukur gördünmü taş gördünmü dur:D yoksa arabnın altından bişeyleri çukurda bırakırsın ki bıraktık tecrübe konuşuyor :D. Sonuç olarakta hayırlı olsun.

bir fılmde izlemıstım 3-4 genç dizel wolkswagen t2 bus le seyahate cıkıyorlardı paraları bıtınce gorduklerı her lokantadan kızarmıs yag istiyorlardı ooo geldı aklıma :D hayırlı olsun ceyhun abi ama genede vergı yonunden 1.9 motor oldugu ıcın cok yuksek bıde wolksvagen motor parçaları pahalı dıye bılıyorum özellıkle dızellerın aman dıkkat et :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 08, 2010, 10:43:28 »
Allah razı olsun mert kardeşim. Allah daha daha güzellerini sana da nasip etsin. bi değişiklik yapalım dedik işte. 2003 modelden 2000 e düştük ama olsun. moral verdiğin için de ayrıca teşekkürler...

nedemek abicim benim corollayı almadan önceki istediğim tek araba 1.9 tdı bi golf veya leondu temiz bir tane bulamdığım için alamamıştık babamda o sinirle gidip doğum günümde alıvermişti bu toyota yı :D kısmet işi bu işler :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 08, 2010, 14:39:50 »
bir fılmde izlemıstım 3-4 genç dizel wolkswagen t2 bus le seyahate cıkıyorlardı paraları bıtınce gorduklerı her lokantadan kızarmıs yag istiyorlardı ooo geldı aklıma :D hayırlı olsun ceyhun abi ama genede vergı yonunden 1.9 motor oldugu ıcın cok yuksek bıde wolksvagen motor parçaları pahalı dıye bılıyorum özellıkle dızellerın aman dıkkat et :)
teşekkürler kardeşim...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Şubat 08, 2010, 14:40:37 »
teşekkürler kardeşim...
şuanki aracım "tabanvay"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : Şubat 08, 2010, 23:50:54 »

Eeee sürümüyonmu sen bu arabayı. Kıyaslama yapar insan. Kullanımdan yakıt tasarrufundan, sorunlarından vs bahseder. 2000 lira ses sistemi, ben sıfır ne yaparım sen biliyonmu? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Şubat 09, 2010, 09:01:34 »
ismail abi bendeki ses sistemi çok üst düzey b,işey değil sana yaramaz zaten. arabanın yakıtından memnunum. yani, yakıtı uygun. sadece trabzon şehir içine girdimmi çok yakıyor diye hissettim. normal kullanımda yakıtı toyotaya göre fazla sayılmaz. arabanın genel seyri iyi gerçekten. şu amortisörlerdeki sorunu bulamadım. onu halledersem bide arabanın ön torpidosunda soyulmuş yerler var bide direksiyon, onlara bişey bulabilirsem tamam olacak...
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #74 : Şubat 09, 2010, 23:18:35 »
erhan, 20.000 liraya düzgün e46 varsa hemen alayım abi :) o paraya düzgün e36 coupe bulunmuyor malesef :)
aynen öyle abi :) e30 mesela..20.000 liradan fazla para istenen e30lar var..cabrio falan :)

Ee, olay Erhan abinin lafına gelmiş oluyor yine  :huh:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Şubat 09, 2010, 23:27:04 »
Ee, olay Erhan abinin lafına gelmiş oluyor yine  :huh:
aksini iddaa eden olmadı ki :blink:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #76 : Şubat 09, 2010, 23:33:46 »
Aksini iddaa ettin demedim ki abi. :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Şubat 09, 2010, 23:40:49 »
Ee, olay Erhan abinin lafına gelmiş oluyor yine  :huh:
aksini iddaa eden olmadı ki :blink:
  Elimde sıfır,kullanılmamış,söğüt ağacından yapılma sopalar var.Haydi kavga edinde iş yapalım burada :rofl: :rofl: tezgah şenlensin....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #78 : Şubat 09, 2010, 23:44:44 »
aman özcan abi gazlama milleti yeni araba almış hocam keyfini sürsün

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #79 : Şubat 09, 2010, 23:50:34 »
hehe :) öyle olsun bakalım :) :)
  Elimde sıfır,kullanılmamış,söğüt ağacından yapılma sopalar var.Haydi kavga edinde iş yapalım burada :rofl: :rofl: tezgah şenlensin....
toprağımla kavga eder miyim ben ya :)