0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında Opel iyi marka
hadi len babam gitti sıfır 1.6 benzinli aldı, aldığı güne lanet ediyor ama çaktırmıyor keşke auris alsaydım dediği çok oldu 2-3 yıl binersen heraraba iyi sıkıysa 10 yıl bin
Gayette sıkı Bu ay itibarı ile 15 yaşına girdi tosunum daha ergen Erkek bile oldu amcası maşallahı var
Hayırlı olsun hocam, kazasız cezasız, güzel günlerde kullanasınız. 1.9 TDI motorlu bir vw'in yaşıtları ile karşılaştırıldığında (passat, golf dahil) 2000 model olup da 75.000 km olması bana çöle kar yağması gibi geldi. Kilometre orjinal ise süper bir araç yakalamışsınız.
Hayırlı olsun Ceyhun hocam, benim de 1,9 TDI (Audi) kullanma imkanım olmuştu bir kaç saatliğine de olsa. Gerçekten canavar gibi bir motoru var ama yağ eksiltebiliyor, dikkat et.
ama şunu söyliyim arabayı hala tam içselleştiremedim. bana garip geliyor. öyle bütünleşmiştimki toyotayla...
Full mü bari? Comfort modelimi? Ses sistemi çok hoş bunların. Manyak bi ses var araç içinde.
Ceyhun güle güle kazasız belasız kullan aracını kardeş.
Ceyhun hayırlı olsun kardeşim...Mazda 3 dedin,Mercedes dedin gittin Bora aldın.Sağ gösterip sol vurmak bu olsa gerek....Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile....
Ne istiyon sen ses sistemine?
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanman dileklerimle