Gönderen Konu: Subwoofer İçin bi çare...  (Okunma sayısı 5902 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
Subwoofer İçin bi çare...
« : Ocak 24, 2010, 22:24:23 »
Arkadaslar benim yaris'in arka bagajda 38Cm'lik bi Subwoofer var.. bilirsiniz yaris'lerin bagaj hacimleri biraz ufaktır.. Haliyle kabinli oldugundan dolayı neredeyse iptal konumda bagaj.. Bi şikayetim var ve tavsiyelerinizi bekliyorum... sesi yükseltince hepiniz şahit olmuşsunuzdur başka arabaları dışardan görerek... Bagaj kapağı titriyor bass'tan dolayı ve '' dızz dızz '' diye ses cıkıyor.. bunu engellemek için bi yalıtım çeşidi söz konusu olabilirmi ? mümkünse keseye uygun bişi yada temin edinebilicek bişi olurmu ?

Saygılar.. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Toyota Club Türkiye

Subwoofer İçin bi çare...
« : Ocak 24, 2010, 22:24:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Subwoofer İçin bi çare...
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2010, 23:44:10 »
Hiç mi fikri olan yok arkadaşlar :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2010, 23:50:54 »
kaderine rağzı olmaktan başka şansın yok sanırım abi :) bagajmı plakalık mı ses yapıyor?
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2010, 00:12:28 »
plakalık değil ya belliki bağajdan.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2010, 00:17:23 »
bana plakalıktan gibi geldi sorun..açıp sesi dışardan bir dene, sağını solunu tutarak..bagajdansa ses, bagaj fitillerini kontrol et, çıkmışsa yerinden yerleştir, muhtemelen ondandır..ama plakalıktan olduğunu tahmin ediyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2010, 00:23:07 »
İnşallah plakalıktandır.. bi kere dinledim arkadan bagajdan gibi geldi.. çünkü plaka direk tampona vidalı...  omu yapiyo acaba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2010, 00:27:09 »
İnşallah plakalıktandır.. bi kere dinledim arkadan bagajdan gibi geldi.. çünkü plaka direk tampona vidalı...  omu yapiyo acaba...
plakalık var mı yoksa direk plaka mı vidalı? gerçi iki şekilde de yapar ama plakalık olmadan direk plaka daha az ses yapar..sen aç abi sesi, çık sonra dışardan bak dinle, plakalığı tut falan, bagajı elleye elleye tuta bastıra sesin nerden geldiğini bul ;) ama plakalık varsa çok çok yüksek ihtimal sesi o yapar tamamen söküp slikonla yapıştırırsın plakayı süper olur :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2010, 00:28:38 »
Sen Türkayımı dinle el yordamıyla bulmaya çalış ;) Yoksa o sesle faça Şahin gibi gezersin Sinan kardeşim ya gıcık eder adamı :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2010, 00:30:11 »
Sen Türkayımı dinle el yordamıyla bulmaya çalış ;) Yoksa o sesle faça Şahin gibi gezersin Sinan kardeşim ya gıcık eder adamı :wacko:
bir zamanlar azgezmedim öyle :) şu anda da var öyle bir ses ama benim daha derin bir mevzu, yerini bulamıyorum sesin :D komple bagajdan geliyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2010, 00:31:11 »
plakalık yokki kardeşim ya.. bende onu çözemedim işte.. inşallah plakadandır varya seside açmak istemiyorum öle olunca biliyomusun.. bütün şahinlerdeki krolar açınca öle oluyo(laf meclisten dışarı) .. wallahi utanıyorum ya :) milyarlık tesisatın tadını cıkaramıyoruz :) Valla aynen öyle ahmet kardesim sorma :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 26, 2010, 00:33:25 »
bir zamanlar azgezmedim öyle :) şu anda da var öyle bir ses ama benim daha derin bir mevzu, yerini bulamıyorum sesin :D komple bagajdan geliyor :)

Heee o zaman tek çare var bi aparat takıcan oraya ''Boru Kulesi'' :ıslık: :ıslık:

Bilirim bilirim Sinan plakalıı nası kırdğımı hatılamıyorum valla cızırtıdan sonra önce kırdım sonra boş vidaları çıkardım :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ocak 26, 2010, 00:34:45 »
Bilirim bilirim Sinan plakalıı nası kırdğımı hatılamıyorum valla cızırtıdan sonra önce kırdım sonra boş vidaları çıkardım :D :D :D :D
:rofl: :rofl: benimki kendisi isyan etti kırıldı :) :) hatta plaka bile atladı intaar etti :) 2 hafta plaka aradım kampüste :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ocak 26, 2010, 00:35:12 »
Saat geç olmasaydı birde souk .. şimdi iner bakardım ama malesef :) nese artık yarın bakıcam yoksa çatlarım çözmem lazım bu işi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 26, 2010, 00:38:45 »
:rofl: :rofl: benimki kendisi isyan etti kırıldı :) :) hatta plaka bile atladı intaar etti :) 2 hafta plaka aradım kampüste :)

Hatta bi ara 3 plakan oldu :D :D

Çözersin Sinan çözersin dert etme ufak şeyleri ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ocak 26, 2010, 00:41:10 »
yok yaa sabırsızlığım kaç gündür arabama binmiyorum özledim wallahi .. perde arkası kesişmekten sıkıldım :) kar var kış var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Ocak 26, 2010, 00:43:15 »
Hatta bi ara 3 plakan oldu :D :D
hala öyle :) 3. plakam arka camda duruyr :)
yok yaa sabırsızlığım kaç gündür arabama binmiyorum özledim wallahi .. perde arkası kesişmekten sıkıldım :) kar var kış var :)
bizim gibi kar görgüsüzü izmirliler de kar var diyerek çıkıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2010, 00:45:19 »
Bende kar var diye cıkmaya çalıştım :D Tabi mevcut lasitklerle garajdan bile çıkamadı garibim :D :D :D 45 cm kar oldu şaka maka ya :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2010, 00:46:37 »
38 Yaris için çok büyük :) Corolla için bile büyük geldi ve sattım, gerçi benimki Rockford ve biraz abartıydı :D

Titreşimler bir şekilde izole edilir. Ancak o boyda bagaj ve subwoofer ile bagaj kapağı yerinden oynar ki buna karşı yapabileceğin pek birşey yok.

Bu arada forum yaramazları, lütfen konu dışı muhabbeti minimuma indirin :polis:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ocak 26, 2010, 00:48:55 »

Bu arada forum yaramazları, lütfen konu dışı muhabbeti minimuma indirin :polis:

81-06 merkez, anlaşıldı  temeeeem :polis: 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ocak 26, 2010, 00:50:08 »
Bariz dız dızz sesi yok etsem kâfi'dir benim için... ilk başta dinleyerek elle kont.  izole gerekirse nasıl olcak peki nasıl bir şey yapabiliriz..