0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bagajın iç plastik döşemesi de ses yapabilir.
bende de aynı sorun wardı plakalıktan sanıyordum plakalığı sabitledim yine kesilmedi o ses bagajın içindeki kaplama kaportaya tam oturmadığından kaynaklanıo onun içinde arada ne kadar açıklık var ise o kalınlıkta yalıtım maddesi kestirip koymaktır bu yalıtım maddesi stüdyolarda ki siyah köpük benzeri 1 maddedir veya ısı yalıtımm maddesi olan izocamıda deneyebilirsin ama o biraz pahallı umarım sorun hallolur
en iyisi arkaya bi takım daha mid koy sesi duymakta zorlanırsın en azından
bagaj iç plastig zate çogu araç tesisatlarında ses yabar arkadaşlar o plastigi söküp bagajın sacına plasttigin tam denk geldigi yere yapışkanlı süngerde çekebilirsiniz ama çok düzgün bi el işçiligi gerektirir
umarım çözersiniz sorunu. benim pandizottan azıcık bir çıtırtı geliyordu, gidip mdf pandizot yaptırdım hiç üşenmeden. bu tip sorunlar küçük ama sinek misali mide bulandırıyor.
en azından sebebini öğrenmişsiniz.
Sinan git bir toyota servisine ve arka bagaj için ses yalıtımı yaptırmak istediğini subwoofer sebebiyle bagajdan rahatsız edici seslerin geldiğini söle ortalama 50-70 ytl arasına yapıyorlar.Ben Bursa Çavdarlı'da yaptırdım.Yarisimde 30 cm pioneer d4 1400 watt 400rms champion series subwooferım var ve artık bagajdan tık sesi bile gelmiyor.Tabi plakalıkta kullanmıyorum.Kolay gelsin...