0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
test sürüşünü yaptım benim o kadar para vermeyeceğim bir araç açıkçası... istediği kadar 150hp motoru olsun gitmiyor... şöyle söyleyim... yokuş yukarı sonuna kadar bastığım halde hatta otomatiğide overdrive açık manuel kullanırken(1 den 2 ye 2 den 3 kendimiz attık) dizel fieste tınlamadan geçti yanımdan...bunu bilin sonra hayal kırıklığı yaşamayın...[/quote]doğru 0-100 ü 10 küsürlerdeydi onun.. arazisi iyidir toyota bu
X-Trail dediklerinden daha büyük sanırım ben olsam onu seçerdim ama arazi performansı nasıldır onu bilemeyecem...Eğer 0 almayı düşünüyosanız yani bütçeniz 60-70 bin liralardaysa o zaman belkide 2. el bir LandCruiser bulabilirsiniz ki arazi araçlarının şahıdır [/quote]land Cruiser gerçekten çok ii bir araç ama 10.999 YTL2lik yıllık vergiside göz ardı edilebilir gibi değil işin doğrusu
bbc de bir araba programında arazi araçları her yönden test edilmişti(fiyat, performans, off road, konfor, guvenlik vs.) sonuçta X-Trail e karar verdiler. Rav4 pistte zaman olarak geçilmişti ve Off road da çuvalladı. (off road dediim direk çamur deryası bu arada). Hem ucuz da X-Trail, 62000ytl full e yakını yanılmıosam.[/quote]o programı ben de izlemiştim.bence o birazda adamın beceriksizliğinden oldu...
o programı ben de izlemiştim.bence o birazda adamın beceriksizliğinden oldu...[/quote]iyide sonuçta hepsini aynı beceriksiz adam kullanmıyomu
iyide sonuçta hepsini aynı beceriksiz adam kullanmıyomu [/quote]programın finaline x-trailla rav4 kaldı.diğerleri arazide test edilmedi.x-trailı bayan kullanıyordu...