Japonlar'da arazi Toyota ve Mitsubishi'den sorulur. Nissan da sonradan gelir. Suzuki'nin safari 4x4'ü de efsane olmuştur bu arada.
tereddütsüz tavsiye ederim. hatta bu araba hakkında yanıldığımıda uzun zaman önce kabullendim. ilk çıktığında iç plastik aksamını beğenmiyordum, bu para bu arabaya verilmez düşüncesindeydim.
Araba gayet güzel, arazi performansı sınıfındaki araçların en iyisi, bir ara bataklikta çekilmiş resimlerini yollarım (resim yollamayı öğrendiğimde) yoldaki gidişi (bizdeki A/T) 160 km ye kadar neredeyse corolla manuel vitesle aynı. Sonrasında 190 km/h de bitiyor araba. Yol tutuşu bir suv için gayet iyi. Benim tek rahatsız olduğum konu iç mekan tıkırtıları, o da bu sınıftaki her araçta var. Yakıt tüketimi efendi kullanımla 9,8 lt/ 100 km (yol bilg)
eger genel kullanım amacı arazi olacaksa lastik standart olmamalı bence...
Bu arada extra modelini bulmaya çalış bence. VSC arazide de cok büyük yardımcı ESP de asfalt sürüşlerinde büyük kurtarıcı.
Deri koltuk ve ısıtma da bonusu
bende 2001 RAV4 var.üzerinde lavoto lpg sistemi var.yakıt bu şekilde baya ekonomik.performans iyi ama otomobillerle kıyaslamak hata olur.konfor iyi ancak ön süspansyonlar yetersiz çukurlarda ses yapıyor.
2006 land cruiser kullanmıştım harikabi araba