0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç şuan 4 bin km civarında. Yukarıdaki bilgilere ek olarak aracın boyasının çok nazik olduğunu görüyorum. Dikkatli olmama rağmen araçta bir kaç yerde çizikler oluştu. Örneğin kapı kollarının altında. Bagajın altındaki plastik tampon üzerinde. Ayrıca kontak kısmındaki plastikte çok hassas. Anahtarı takıp çıkarırken orada bir sürü çizik oluşmuş. Gerçi basit bir plastik parça değişebilir ama. Biraz daha kaliteli malzemeden yapılsa kolayca çizilmeyebilirdi. Dizel elegant bir araçta otomatik cam kaldırma, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve hız sabitleme gibi özelliklerin olmayışı gerçekten çok üzücü. Yine eksik gördügüm bir konu aracın hareket halinde belirli bir hıza ulaştıktan sonra kapıları otomatik olarak kilitlemiyor olması. Bu da önemli bir eksik bana göre. Bütün bunlar bu araçla gelse bu araca verilen parayı sonuna kadar hakediyor diyebilirdim. Ancak mevcut haliyle bunu söylemek biraz zor. Yine de konfor bakımından gerekli olan bu özelliklerin eksikliğine rağmen bu araç, bana göre türkiye de satılan diğer c sınıfı (bu fiyat aralığında) bütün araçlardan hem görsellik hem sağlamlık hissi hem konfor hem de yakıt ekonomisi olarak daha iyi. Dediğim gibi bu benim görüşüm.
sana katılıyorum mert bizim araçlarda neden şu sabitleyici yok anlamış değilim hala
dizellere hız sabitleyici koymazlar.motora zarar verir.çünkü dizellerde hep aynı hızda gitmek zarar veriyor motora