0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazım kurallarına dikkat fites değil "v"ites
Allahın aşkına türk dil kurumu değil burası
Öyle deme Özcan, sen benim hanımı bilmezsin... O, 94 model Şahinin o katı geri vitesini bile 3'ten 4'e geçireyim derken devreye sokmayı başarıyordu...
halatlarına baktırın bide baskı balataya.ben bi gece transitle yolda kaldım çünkü pikap 5 e geçti çıkmıyor ugraş dur ugraş dur gece osmaniye kaldım o yüzden baskı balata sıfırlamıştı ee tabi kanda gençlik var fazla yükleniyoruz
Ayhan Bey; Ayrıca lütfen yazımınıza dikkat ediniz. Yazılarınız sizin şu anda göremediğiniz bir kaç kişinin dalga geçmesine sebep olmuştur. Mesajlarınızı daha dikkatli ve özveriyle yazmanızı öneririm. İyi forumlar...
Ayhan Bey kardeşim,Durum çok büyük ihtimalle şunlardan biridir:1) Aracı yeni aldıysan baskı balatan orjinal olmayabilir. Araç vitese geçmez geçse çıkmaz,2) Yok sahibiydim diyorsan baskı balatan eskimiş olabilir. Eskiyen baskı balatalarda araç durduğu yerde geri vitese takılmak istendiğinde ya gürültülü geçer ya da geçmez zorlar.Senin vites değiştirme sıkıntın artık arabayı sürmekte zorluk çıkartacak kadarsa ve şanzımandan ses (ler) gelmiyorsa o zaman hemen baskı balata (tavsiyem yetkili serviste) değişmelidir.Ayrıca en kısa zamanda bir yetkili serviste test sürüşü yaptırırsan kesin teşhisi de öğrenirsin...Geçmiş olsun.
Herkes'in bir acemilik dönemi olacak tabiiki de bunlar normaldir.Ama yinede kendimi ifadesinden alamadım.Buradan senin aracılığın ile yengemi kutlarım Zaten böyle ilginç arızalarda hep gece yolculuğunda geliyor insanın başına...Ama Osmaniye taraflarında birşey var.Söyleyeyim sana.Gaziantep'e giderken bizim Has Bingöl'ün otobüsüde arıza yapmıştı Ergün teşekkür ederim sana....
abi hiç sorma gecenin bi yarısı zar zor gişelerden çıktıkda arabayı servise soktuk ugurusuzmudur nedir memleket