0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corumda lovato takan varmı bilmiyorum ama dayımın arkadası corumda voltran markayı takıyo ve indirim taksıt seceneklerini istediğin gibi yaparız dedi sizce voltran nasıl basım agrır mı???[/quote]cem bey,benim araba 2001 vvti, aldıktan 2 gün sonra sıralı sistem taktırdım. lovato marka. senin arkadaşının yazdığı doğru. özellikle kışın 2-3 km benzinde gidiyor sonra gaza geçiyor. motor ısınana kadar. ama ne olursa olsun benzinlen mukayese edilmez yakıt konusunda. eğer arabaya bineceksen hiç düşünme taktır. lovato , marka tavsiyemdir. vvti motora herhangi bir uyumsuzluğu,en ufak bi problemi yok.ayar bile yaptırmıyosun.sadece gazı doldur ve bin arabana.normal lpg ise arkadaşların dedği gibi yanlış olur.yazık olur.yazın ise arabayı çalıştır,30-40 sn sonra gaza geçer,benzin harcaması min.da olur. yani ekonomik değil diye bişey yok abi.
Aldesa voltran gibi yerli al birini vur ötekine, zavolli=zavallı yi duydum, lovatodan şaşma derim. [/quote]:D ne karışık işler bu yav bende konuştugum bi yetkili corumdaki ustalarda lovatoyu begenmiyor diyor