Gönderen Konu: Vvt I Motora Lpg  (Okunma sayısı 11564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2007, 03:32:48 »
ben takmadım ama taktıran arkadasım cok memnun bence taktırdıgın lpg sisteminin markası cok onemli derim bir lpg fanatigi olarak
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Toyota Club Türkiye

Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2007, 03:32:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #21 : Ocak 18, 2007, 08:25:00 »
benım flash ta eski sistem brc var eskı sıstem olmasına ragmen 10 000 km dır hıç sorun cıkarmadan kullanıyorum yakın ark ım passat ı var sıralı sıstem brc li o 20 000 km yı gectı hıc sorunsuz bana sorarsan da brc
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #22 : Nisan 26, 2007, 18:36:32 »
Arkadaşlar Bu Konuyu tekrar canlandıralım..

Bende 2005 Corolla HB 1.6 Sol var Benzinli

Bu arabaya LPG sistemi taktırmayı düşünüyorum ama LPG'nin motora zarar verdiğini duymuştum bir kaç yerden ve konuştuğum insanlardan önceleri geri bu yeni sıralı sistemler hakkında hiç bilgim yok ne diyorsunuz bu konuda LOVATO diyor herkes arabayı uzun yıllar kullanmak isteyen biri bunu taktırmalımı gönül rahatlığınca ???
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #23 : Nisan 26, 2007, 20:42:20 »
arkadaşlar ben 2005 avensise yerli malı yurdun malı atiker takım 1050ytl 10 taksit şöyle bir hesap yaptım ben ayda 250 ytl benzin yakıyorum bu lpg olursa ortalama 150 ytl ye düşecek zaten benzinden sagladıgım tasarruf lpg taksitine eşit. atikeride başka forum sitelerinden birebir kullanıcılardan çok olumlu yanıtlar larak yaptım bir haftadır kullanıyorum her zaman denildigi gibi iyi bir usta gerekiyor tüp markanızı degil ustanızı iyi seçin italyan malına 500-750 ytl fark vermede degmez diye düşündüm hem atiker bir marka olma yolunda tv de reklamlarıda çıkmaya başladı malının arkasında duracaktır..özellikle vvt 2003 model üstü avensis ve corollalara 40lt ince tüp çok iyi gidiyo bagajdaki oyukluga tam oturuyor tam orası için biçilmiş kaftan bide tüpün önünü dralitin üstüne bagaj döşemesi yapıştırarak bi kapak gibi bişey yaptım bagajda sanki hiç tüp yok çok orjinal oldu bagajdada çok bir daralma olmadı.
toyota 2009 verso premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #24 : Nisan 28, 2007, 09:37:40 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Arkadaşlar Bu Konuyu tekrar canlandıralım..

Bende 2005 Corolla HB 1.6 Sol var Benzinli

Bu arabaya LPG sistemi taktırmayı düşünüyorum ama LPG'nin motora zarar verdiğini duymuştum bir kaç yerden ve konuştuğum insanlardan önceleri geri bu yeni sıralı sistemler hakkında hiç bilgim yok ne diyorsunuz bu konuda LOVATO diyor herkes arabayı uzun yıllar kullanmak isteyen biri bunu taktırmalımı gönül rahatlığınca ???
[/quote]

Zaten Uzun yıllar kullanacaksan sıralı sist LPG taktır kısa vadede bir karı olmaz Gönül rahatlığıyla kullanırsın .
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #25 : Nisan 29, 2007, 22:35:20 »
Bende 2004 model 1.6 Terra var.Ağustos ayından beri lovato marka sıralı sistem kullanıyorum.Hiç bir sorun yaşamadım ayrıca da çok ekonomik.Ben şahsen tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #26 : Mayıs 20, 2007, 03:42:05 »
Arkadaşlar merhaba.
Hepiniz demişsiniz "Önemli olan ustadır" diye ama kimse hangi ustaya taktırdığını ve memnun olduğunu ya da o ustanın kötü olduğunu söylemiyor. Birde benim sorum tüp taktırınca Yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyormu yok sa tüpü ölçemiyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #27 : Mayıs 21, 2007, 16:25:33 »
Yol bilgisayarının çallışmaması için bir sebep yok bildiğim kadarıyla. Bu arada eniştem 1 yıl önce 2000 Corollasında lovato sıralı sistem taktırdı memnun bayaa.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Vvt I Motora Lpg
« Yanıtla #28 : Mayıs 21, 2007, 17:21:11 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Yol bilgisayarının çallışmaması için bir sebep yok bildiğim kadarıyla. Bu arada eniştem 1 yıl önce 2000 Corollasında lovato sıralı sistem taktırdı memnun bayaa.
[/quote]

yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyor. ama ne kadar doğru, gazı  mı ölçüyor, yoksa neyi bilmiyorum. ama ben şunu farkettim, örneğin 100 km benzinle gittiğim zaman daha az değerler çıkıyor bilgisayarda, aynı şartlarda gaz da gittiğimde değerler artıyor, o da benzin-gaz farkı yani benzindeyken daha az gaz pedalına basmakla daha çok gidiyorsunuz, gazda ise pedala biraz daha fazla basıyorsunuz benzzine göre. aynı verimi almak için gazdayken benzine göre biraz daha fazla dokunuyorsunuz pedala yani. o da direk yansıyor bilgisayara. heralde gaz pedalına göre ayarlanmış bu bilgisayar.
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair