0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Bu Konuyu tekrar canlandıralım..Bende 2005 Corolla HB 1.6 Sol var BenzinliBu arabaya LPG sistemi taktırmayı düşünüyorum ama LPG'nin motora zarar verdiğini duymuştum bir kaç yerden ve konuştuğum insanlardan önceleri geri bu yeni sıralı sistemler hakkında hiç bilgim yok ne diyorsunuz bu konuda LOVATO diyor herkes arabayı uzun yıllar kullanmak isteyen biri bunu taktırmalımı gönül rahatlığınca [/quote] Zaten Uzun yıllar kullanacaksan sıralı sist LPG taktır kısa vadede bir karı olmaz Gönül rahatlığıyla kullanırsın .
Yol bilgisayarının çallışmaması için bir sebep yok bildiğim kadarıyla. Bu arada eniştem 1 yıl önce 2000 Corollasında lovato sıralı sistem taktırdı memnun bayaa.[/quote]yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyor. ama ne kadar doğru, gazı mı ölçüyor, yoksa neyi bilmiyorum. ama ben şunu farkettim, örneğin 100 km benzinle gittiğim zaman daha az değerler çıkıyor bilgisayarda, aynı şartlarda gaz da gittiğimde değerler artıyor, o da benzin-gaz farkı yani benzindeyken daha az gaz pedalına basmakla daha çok gidiyorsunuz, gazda ise pedala biraz daha fazla basıyorsunuz benzzine göre. aynı verimi almak için gazdayken benzine göre biraz daha fazla dokunuyorsunuz pedala yani. o da direk yansıyor bilgisayara. heralde gaz pedalına göre ayarlanmış bu bilgisayar.