0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdinç hocam maf sensörünün kırmızı daire ile belirtiiğiniz yeri temizliyorsunuz sanırım. değilmi?
Kırmızıyla işaretli parça ısı sensörüdür,onu da temizleyin de asıl temilenmesi gereken maf diye adlandırılan sensör; kırmızıyla işaretlenmiş parçayı gösteren fotografın üstündeki fotografta görülendir.İnce bir tel görüyorsunuz,odur asıl işi gören.Parçayı çıkarıp içine dogru baktıgınızda göreceksiniz maf sensörüne ait telleri.
çok teşekkürler bilgiler için bizim ae101 lerin maf sensörü nasıl birşey resmi olan arkadaş paylaşırsa memnum olurum
Tabi bu konuda çok detaylı bilgiye sahip değilim zaten avatardaki E12 kasa aracım için bunu söylemiştim diğer kasalar için bir bilgim yok
Servise yakınsan eğer 25 TL fiyata Toyota'nın orijinal gaz kelebek temizleyici spreyini alabilirsin Hakan. Yada hangi servise yakınsın ben yardımcı olmaya çalışayım.