0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim yeni gördüm artık nokta konabilir aslında sisteme ama bir tane kapasitor alınırsa fena olmaz ses için değil ama artık, sistemin sağlığı için birşeyler yapılabilir bir de kapı içleri bagaj içi falan izolasyon yapılabilir ama benim sistemi katlayacak bir noktadasın şu an güle güle kullan kardeşim bir ara dinleyelim ve en ince ayarına kadar karıştırıp en iyisini ayarlayalım
hayırlı olsun, güle güle kullanın
Hayırlı olsun, önlere yapılan komponentleri merak ettim
hayırlı olsun.
Oğuzhan hani bass sesi gelmiyor biraz daha ses ver
Güzel günlerde kullan kardeşimi, bagajda pek yer kalmamış. Tatlı ses verir eminim...
O ne öyle; bagajdaki TüpBass mı Güle güle kullanın,ses muazzam olmuştur eminim.Gümbür gümbür..Evet bir kapasitör iyi olur yoksa ilerde aküyü de değişmek zorunda kalmayın
tekrar hayırlı olsun,ses sonda iken aracta durulmaz heralde
Oğuzhan hayırlı olsun. Tweeter'ları resimlerde göremedim. Onları nereye taktınız merak ettim. Amfileri yer olmadığından koltuk altına ancak koyabilmişiniz. Başka çaren yoktu biliyorum fakat amfiler oradayken daha çok dikkat etmen gerekecek. Kauçuk paspaslar ile özellikle kışın iyicene örtmen gerekecek bu sefer de amfilerin soğması zorlaşacak. Karlı havalarda arkaya oturanlar olursa eriyen kar sularına dikkat edeceksin. Biriken su olursa şase yapmasın.Son olarak arabayı yıkatırken başında dur ve orada amfi olduğunu yıkamıcılara söyle. (Yıkamacıların nereye su tutacağı belli olmaz )