0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir woofer daha alıp ön koltuğa koymayı düşünüyorum bu yüzden
öyle bir plan varsa ille de bass diyorsan çok çatlak deli manyak planlarım var, yanımdayken yakınlarda araba varken söyleme bana
Bu aralar bass biraz az gibi gelmeye başladı bana.. Arabada ilginç birşey var, bass amfisinin gain'ini arttırdığım zaman hoparlörlerin sesi azalıyor, azalttığım zaman ses çok geliyor bass az geliyor.. Bende teypten açıyorum bassı dengeliyor biraz.. Galiba kapasitör istiyor sistem
dinlemedin beni gitmedin ferhata dandik yaptılar sistemini
Gittiğim adamda sağlam baya hacı Cancan garage, biliyorsundur zaten
haa bilmem mi ama ben kendimden başkasına güvenmem ya, iş yaptırdığım yerde işe karışamıyorsam elimi atamıyorsam gitmem o yere
Ooo bir daha tesisat işin olursa cancan'a gidelim beraber.. Deniz abi işi direk sana yıkar , yakar sigarasını bilemediğimiz yerde yardım eder
hah tam benlikmiş
Kapı kabartmasını falan biz yaptık. Fikir ortaktı , denedik , senin deyiminle inandık, oldu
e yani inanırsak olur bence ben biraz planlayım da pandizot planlıyorum uzunca bir süredir..aslında kafamda bir portlu bir de portsuz woofer fikri var biri kısa biri uzun bassları verecek..ama sonuç ne olur bilemiyorum
ben oval kullanmıcam arkada, bassları uzatıyor, zaten 38cm portlu kullanıyorum yeterince uzun bass var, mid az bende, tiz de eh işte sendeki gibi bende de ...pandizota 2 takım komponent atasım var, öyle sağlam bir şeyler..bu sefer JBL gibi tırt bi marka değil yani