0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam sentetik olduğu için dizel+benzinlilerde kullanınca sorun olur mu Ufuk..Resmi Castrol sitesinde yazan yazı aşağıdaki gibidir...Castrol MAGNATEC 5W-30 AP'nin API SN, ILSAC GF-5 veya 5W-30 performans seviyelerinin tavsiye edildiği JAPON ve GÜNEY KORE menşeli benzinli ve dizel motorlarda kullanımı uygundur
5-kitapçıkta yakıt filtresi yazıyor bizim araçta mevcut mudur?
6-V kayışı (usta değişmeli dedi)
9-Antifriz (değişmeli mi bilmiyorum)
10-fren hidroliği (değişmeli mi bilmiyorum)
11-Baskı balata (Usta değişse iyi olur dedi)
kesinlikle orijinal ürün kullanmak istiyorum.yoksa arabayı mı satayım
@AYHAN YILMAZ (23892) bey,Parçalar için burada cevap yazamayacağım ancak sorularınıza yanıt vermeye çalışayım,Aracınızda yakıt filtresi mevcuttur, depo içerisinde ve pompa üzerine takılı olduğundan çoğu usta değiştirmek istemez ancak değiştirmeniz menfaatinize olur.V kayışınızın ömrü 100.000km/5 yıl olarak belirlenmiştir, muhtemelen daha önce değişmiştir ancak kilometreyi doldurmasa bile süre olarak ömrünü tamamlamış olmalı, fiyatı ile mukayese edilemeyecek riskler ihtiva ettiğinden değiştirmeniz menfaatinize olur.Aracınızda daha önce kaza, radyatör değişimi vs. gibi sebepten antifriz değişimi yapılmadıysa fabrikasyon SLLC antifrizi değiştirmenize gerek yok ancak her bakımda bome kontrolü yapılmalı.Daha önce değiştirilmediyse, kolaya kaçılarak sadece sol ön tekerden olmamak şartıyla, arkadan tekerlerden birinden başlanılarak çapraz hava alma yöntemi ile komple değiştirilmelidir. Bakım işlemleri ile birlikte yapılması daha makul olacaktır, işçilikten ve zamandan tasarruf sağlarsınız.Fiyatları beklemeyin,hemen ilan verebilirsiniz
özelden yazdım.teşekkürler.aracın fotolarını çekiyorum şu an
Ufuk Bey den fiyatları aldım.Samsun da tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır?
Gecmisini bilmiyorsaniz triger kayisi ve alternator aksesuar kayislari motor yagi ve suyu fren hidroligi sanzuman yagi vb...