0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 modelde kayış mı, zincir mi var ? İnşallah zincir vardır.
Cevap için teşekkürler.Henüz yeni aldık aracı. Araç sahibide yağ değişmediğini belirtti. Bayağı yanmış, değişmem önerildide. Bende değişmişken hepsini değiştireyim dedim.Acaba 96.500 de iken 100 bin bakımına mı soksam?Yetkili Servisler fiyat olarak göz korkutmakta açıkcası.
r 2004 1.6 corollam icin 130.000 km bakimi malzemelerimi tem ufuk hocam dan aldim kendisine teşekkür ediyorum
Ben olsam Tem otomotiv Ufuk Sönmez abiden-Asakashi polen, hava, yağ ve mazot filtresini alırdım
Sabah servise gittim, hava yastığı kontrol kaydında görünüyormuş araba. Ve fiyat aldım bazı parçalar için.Yağ 125Yağ filtresi 30Polen filtresi 76Hava filtresi 60Yakıt filtresi 140Fren hidroliği 21Şanzıman yağı 215Bujiler 55Mesaj Birleştirildi: Ocak 14, 2016, 12:25:08Filtreler konusunda Asakashi'nin orijinale göre kalitesi nasıldır acaba?
722,00 TL... Deli para ! Hepsi 450,00 TL gibi bir rakama halledilir, ki fiyatta en kaliteli yağların fiyatı baz alındı.
Ben surekli asakashi kullaniyorum.Kalitesi cok iyi.özellikle servisten 76 liraya polen alinmaz.25 tl lik asakashi servistekinden aşağı kalmaz
Yağın markasi ne
Yetkili servisin kullandığı yağ.