0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava akış ölçer ve gaz kelebek boğazının kirlenmesi kurbanı gibi görünüyosun Erdinç hocam. Serviste yada özel serviste bu iki bölgeyi temizletirsen sorunun büyük ihtimalle hallolur...
+1Ayrıca eğer gaza biraz yüklendiğinde (devir yükseldiğinde) bu problemle karşılaşıyorsan, bujileride kontrol etmekte fayda var
Serviste parça 450 TL gibi bi fiyat. İşçilikte ortalama 300-400 TL alırlar...
Erdinç bey sorununuzun servis sonrası durumu ve çözümüyle ilgili bilgileri görmek isteriz:)Selamlar...
araba lpg li mi eğer lpg liyse (sıralı sistem) lpg ile ilgili bir durumdan benzinde gaz yememe olabiliyor
Sorun kökten çözüldü Buji bobinlerinden birisi arızalı çıktı bujiler değişti yakıt deposu temizlendi hava akışmetre temizlendi boğaz kelebeği temizlendi debriyaj seti değişti yağ filtresi yağ hava filtresi polen filtresi değişti benimde canım çıktı
erdinç geçmiş olsun... senin için mahsuru yoksa bu yaptırdığın işlemler maliyet olarak ne kadar tuttu?
Bujiler NGK 40 TLYağ Castrol 45 TLPhilips Kontak sprey 7 TLKarbratör spreyi 10 TLYağ filtresi 12 TLHava Filtresi ( Japon ) 22 TLİşçilik bunlara ödenmedi kendim yaptım Debriyaj seti ve polen filtresi babam tarafından değiştirildi fiyatını bilmiyorum o yüzden
malzeme fiyatları 136 tl tutmuş,senin işçiliğide eklersek 300 tl yi bulur bunları yapmak için el becerisi ve yetenek gerek...bu arada erdinç senin meslek nedir?aslında benim için önemli olan debriyaj setiydi araç km az ama sürekli ş.içi trafikden dolayı sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.
ama servisde benden 600 tl istemişlerdi ( Derindere zeytinburnu )
Bence servis iyi bir fiyat vermiş...
Ergün bu arada sabahları çalışırken gaz yememesine zor çalışmasına benzin filtresi dediler bana bi acaip geldi sence ?
Olası bi ihtimal... Değiştirmende fayda olur...