0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
turbolu,dizel ve torku yüksek bir aractan bahsediyoruz..yokuslarda sizin aracınızdan iyi bir performance sergilemesi kanımca normal..ancak aracınızın ne derece gitmediğini konusunda yorum yapmak için kullanmak gerekir diye düşünüyorum.belkide elinden gelen bukadardır.tabi bütün bunları aracınıza iyi baktıgınızı tahmin ettiğimden söylüyorum..
turbolu,dizel ve torku yüksek bir aractan bahsediyoruz..yokuslarda sizin aracınızdan iyi bir performance sergilemesi kanımca normal..
ayrıca comboyu bilen bilir, biraz değişik bir araba, ben bir 1.7 cdti sini biliyorum onu corollanın geçmesi biraz zor bence...
muhtemel yerlerin hepsini yazmışsınız.uzun süre toyota kullandım.1.6 gli modelini.benimde farkettiğim ve çekişi dikkatimi çekecek kadar etkileyen iki şeyi farkettim.1-rampalarda zamanından önce vites düşmek çok çok önemli.(çok sağlıklı deyil.araç çok yakar ve motor daha yüksek devirde çalışmak zorunda kalır)2-benzin aldığınız yer yani almış olduğunuz yeri iyi biliyor olmanız gerek.bide 3. vitesde olsa toyotalar 3 viteste rampada düzde her yerde 140 yapıyor.tabi sürekli olarak o şekilde kullanmak doğru olmaz belki ama çok icap edersede yapıyor.(ben denedim)bu arada 250 km de 25 litre çok çok fazla gibi geldi bana.1 litre ile 10 km bana çok az geldi.ben 20 gün önce aynı şartlarda 1 litre ile 14 km gittim.hava yağmurlu ve tıkalı hava filtresi, bitmeye yakın buji, tıkalı gaz kelebeği evet yani bu şartlarda 1 litre ile 14 km gittim.3 kişi ve 100 km hızıda çok fazla geçmedim.sanırım en doğrusu eksozada bi baktırmak.
yani teknik verilerini vererek ne demek istediniz tam olarak anlayamadım
siz doğru biliyorsunuz ben yanlışımhttp://www.youtube.com/watch?v=RqaH7o7tSac&feature=related
İyi diye meth ettiğiniz araç 11 küsur saniyede çıkmış.2.video için söyleyecek söz bulamıyorum zaten. Heralde arabayı uzaydan falan fırlattılar.200'den sonra Bmw m3 gibi devirlenip gidiyor maşallah Bi de bunu izleyelim.//www.youtube.com/watch?v=rvxDYws63aQNot : Araç, sitedeki Ziya Bingöl abimize aittir.