Bu arada öncesinde toplanırız dediğiniz gibi bir yerde ki maçtan sonra terli terli durmayız. Dağılırız ufaktan...
Ben ve biri kaleci 3 arkadaşım hazırda bekliyorlar. Duruma göre çağıracağım onları...
5 kişi olduk şimdiden...
Sahayı ayarlayın bence yerini bulması kolay olsun
Bende varım, bakalım yanımda kimse gelecek mi? Onada bir bakayım.
Maçı naklen izlemek istiyoruz
Bu iş yatar bu gidişle

Minyatür kale oynarız artık
dur başkan yatırma hemen maçı ya bir hal çaresine bakacağız,
şile'de off-road yarışındaydım cumadan beri, yarın sbah günübirlik Antalya'ya gidiyorum döünüşte konuşuruz daha daha detayını
bende birileriyle gelirim muhakkak ama kesin kaç şu an bilmiyorum forumdan 3 4 kişi daha bulmak gerek ama kanımca
1- Aydın ER
2-Dağhan BAŞTUĞ +3
6-Hakan ÖZTÜRK
7-Doğan KELEŞ + 1-3
9-
10-
11-
12-
1- Aydın ER
2-Dağhan BAŞTUĞ +3
6-Hakan ÖZTÜRK
7-Doğan KELEŞ + 1-3
9-Emre OZAN (+ Belki sürpriz bir isim)
10-
11-
12-
bari bende taraftar olarak geleyim tezahürat ta lazım öyle değilmi arkadaşlar
Kesinlikle Şiar.
Bu arada Doğan +1-3=-1 eder. Durum daha da kötü yani.

Belli olmaz bende getiririm belki arkadaş. Ama gelecekler var daha aramızdan, yani takımlar tamamlanır.
Bana 1 saat maç yetmez yalnız. 90 dakikadan aşağı olmaz.
Ben bir kaleci bulurum bulmasına da bir kaleci daha lazım. Emre, Arda'yı getir forvete geçirelim

Gol kralı bilem yaparım onu

Ben bu arada +3 dedim de aynen duruma göre, forumdan gelecekler varsa kaleci dışındakileri iptal edebilirim...
Gol kralı bilem yaparım onu
Bizzat izledim, her ne kadar rakip takımda oynamış olsada bu işi bilen bir arkadaştır. Her ne kadar bizim karşımızda ezilmiş olsalarda tek başına takımı kurtarması mümkün olmadığı için çok üstüne gitmek istemem

Bu arada dizimdeki sakatlık nedeni ile 3 haftadır top oynamıyorum bu gidişler uzunca bir süre daha oynayamayacağım için sizin bu başlığı okurken acayip içim gidiyor
...
9-Emre OZAN (+ Belki sürpriz bir isim)
10-
11-
12-
Emre, bence kendi adını parantez içerisine yazsan daha iyi olur, beli sarılı gezdim diyen sen değil miydin