Üsküdar'a bendende ok!!Tarih olarak
19 Aralık diyorum
19 aralık bana da uyar dağhan,aydın abi, hakan abi de tarih uyarsa ettik 4 dağhanın dediği gibi 2 yada 3er kişi de biz getirsek 10 eder nerdeyse tamamı forumdan çıksın ister gönül de

üsküdar sahile olabildiğince yakın konumda bir saha tez zamanda ayarlayalım. forumdan bahsedilen tarihte katılımları alsak bir an önce
Bu arada bugün İçerenköy Carrefour'da karting pistinin açıldığını gördüm, belki ona da ilgi duyanlar olabilir
emre abi seni de maç kadrosuna yazsak yaa
19 Aralık banada uyar. Hatta Edirnekapı organizasyonunu aynı günün öğleni yapabiliriz ve devamında hep beraber sahaya geçebiliriz.
baştan söyleyeyim sol açıkta oynamam.....
Seni mi kırıcam Doğan ya, yazın gitsin
Ama performans ve ağırlık olarak Gökhan Zan'ı bile mumla aratırım ona göre 
emre abi ordan yana hiç sıkıntın olmasın
bende 180 cm, net 0.1 ton bir canlıyım

ettik 5 o zaman dağhan sahile yakın nerelerde saha var biliyor musun? kuzguncuk bağlarbaşı civarlarında biriyle görüşmeli maçtan 1 hafta önce falan
Kalamış'ta var. En uygunu orası olur sanırsam. Ben ayarlayabilirim de sahayı...
karşıdan gelen arkadaşları da düşünerek bir yer belirleyelim saat için akşam 20.00 23.00 arası uygun olur sanırsam. geç derseniz daha erkene ayarlayalım
Nereden kaç kişi ve kim kim gelecek onunda programını yapalım ve belli noktalarda buluşup gelelim. Bu durumda en makul saha Dağhan'ın ayarlayacağı olacak herhalde. Saha 11 er'li değil mi?
Soğuk sprey falanda unutmayın.
nee 11'erli mii Hakan abiiii son nefesimi veririm o sahada ne yaptın abiiii
sen kondisyonlusun anlaşılan biz amatör küme kıyma bize
6 kişilik oynanabiliyor en iyi o sahada. Güzel de sahadır. Zorlarsak 7 olur ama bir curcuna yaşanır
Vay be İstanbul'da olmak vardı, stoper mevkini kimseye kaptırmazdım
Bende uzun süredir oynamıyorum.
Kaleciler belli mi?
Hande hanım hakem olarak atanmıştır.
Çok sıkışık olmasın, sahayı bilmiyorum ama 6 iyidir herhalde.
Kimler, nerelerden, nasıl ve nerede buluşarak gelecek (gündüz Edirnekapı organizasyonu sonrası) onuda belirtsin bence.
Bu arada sahanın topları nasıl, iyi birşey olsun bence.
Bende top var sorun değil. Kalecileri de dışarıdan getirmek durumunda kalacağız sanırsam. Bana tam kesin olarak tari ve olabilecek saatleri verin. Ben sahayı alayım. Ondan sonra da takım kurma işine girişelim...