0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son dakika satış, buluşmaya gelicem deyip gelmeme son gün organizasyon iptal etme gibi durumlar malesef ToyotaClubTr'nin geleneksel rahatsızlığı galiba.
Bu arada ne oldu da maç 8-2 filan giderken 8-8 oldu? Onu hiç belirtmemişsin Doğan? Ben anlatayım. Emre Ozan isimli arkadaşımız fenalaştı ve yüzünü yıkamaya gitti. Yaklaşık 5 dakika gelmeyince biz hem yorulduk, hem de karşı takım farkı kapattı. Zaten 6-6 oynanacak sahada 5-5 oynamak da ayrı bir nefes gerektirdiğinden kısaca sonra da halimiz kalmadı... Gelen herkese teşekkür... Bu arada ağır siklette Emre-Doğan kapışmasını görmeniz gerekti
Arkadaşlar maçımızı alnımızın akıyla gerçekleştirdik.Takımlar şu şekildeydi Toyota club idman yurdu; ekinin arkadaşı kalecimiz, hakan abi, ben, ilker, demirVik vik spor ; onur, emre, dağhan, barış, ekinMaç şöyle gelişti madaratör ve ekibi maça hızlı başladı yelekleri biz giydik yani maalesef, biz 1 2 atarken durum bir ara 7-2 yi kadar gördü mağluptuk.sonra 8-3'ü gören skorbordumuzu alnımızın akıyla 8-8'e getirdik ve devre oldu. 2.yarı pili biten madaratör bir ara beni ekarte etmek için kafama doğru okkalı bir şut salladı yıkamadı beni ve ardından hakan abiye yaptığım küçük tehditler ile hakan abiden 1 2 güzel gol seyrettik ve kıpırdana kıpırdana maçı 14-12 ya da 15-12 kazandık Madaratörümüz dağhan maçtan sonra kendisinin gündüz de maçı olduğunu yorgun olduğunu söyleyererek durumu toparlamaya çalışsa da maçı kazanan biz olduk. resim video çekildi en yakın zamanda eklenecektir umarımMaçı saydığınız üzere 10 lişi gerçekleştirdik. Tasarlanan takımlara göre 12 kişi olmalıydık maçın konusunda çok aktif olup yarı yolda değil son günde bizi yalnız bırakarak zor duruma düşüren arkadaşlara Edirnekapı organizasyonu da 3 kişi gerçekleştirilmiş akşam uçağı olup o organizasyonu yalnız bırakmayan hikmetcan kardeşime