Gönderen Konu: İstanbul'da aralık ayında halı saha organizasyonu  (Okunma sayısı 19522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul'da aralık ayında halı saha organizasyonu
« Yanıtla #160 : Aralık 20, 2009, 00:17:50 »
Olan biten ortada tarih konusunda sıkıntı olmaması için 2 3 hafta kadar öncesinde tarih seçtik.
Bugün beraber oynadığımız arkadaşları yıllar önce bir buluşmada görmüştüm yine, yani diyeceğim şudur ki araya giren çok uzun zamanlar kurulacak ortamı muhabbeti büyük oranda azaltıyor
Bir önceki buluşmam 10 ay önce falandı sanırım polanezköy organizasyonu çayır drift falan yapmıştık çok da eğlenmiştik.
Neyse maç bitiminde herkes haftaya tekrar vs. şeklindeydik umarım devamı gelir.
Toyota Club kökenli en az 10 kişilik bir çekirdek kadroya sahip olmamız gerek eksikler kaleciler vs. bir şekilde tamamlanır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Aralık 20, 2009, 00:17:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Aralık 20, 2009, 01:49:34 »
Son dakika satış, buluşmaya gelicem deyip gelmeme son gün organizasyon iptal etme gibi durumlar malesef ToyotaClubTr'nin geleneksel rahatsızlığı galiba. :(

Katılan arkadaşları tebrik ediyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Aralık 20, 2009, 12:37:55 »
Son dakika satış, buluşmaya gelicem deyip gelmeme son gün organizasyon iptal etme gibi durumlar malesef ToyotaClubTr'nin geleneksel rahatsızlığı galiba. :(

Üstüne laf söylenmez herhalde :alkis: Bu arada organizasyona katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Aralık 20, 2009, 16:18:17 »
Bu arada ne oldu da maç 8-2 filan giderken 8-8 oldu? Onu hiç belirtmemişsin Doğan? Ben anlatayım. Emre Ozan isimli arkadaşımız fenalaştı ve yüzünü yıkamaya gitti. Yaklaşık 5 dakika gelmeyince biz hem yorulduk, hem de karşı takım farkı kapattı. Zaten 6-6 oynanacak sahada 5-5 oynamak da ayrı bir nefes gerektirdiğinden kısaca sonra da halimiz kalmadı... Gelen herkese teşekkür...
Bu arada ağır siklette Emre-Doğan kapışmasını görmeniz gerekti :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Aralık 20, 2009, 17:23:00 »
o esnada 3 gol bulduk doğrudur ama
sayın madaratörüm siz bizzat kendiniz gole giden topu kendini koruma adı altında voleybol oynarcasına tutarsanız biz neyleyelim
velhasılı çok güzel maç oldu
bizim hakem çocuklardan biri de club skoda'da adminmiş kısmet olursa onlarla da bir maç ayarlayabiliriz. ben takımı bozmamak adına kenar şaklabanı olabilirim o maçta :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Aralık 20, 2009, 19:19:07 »
Bu arada ne oldu da maç 8-2 filan giderken 8-8 oldu? Onu hiç belirtmemişsin Doğan? Ben anlatayım. Emre Ozan isimli arkadaşımız fenalaştı ve yüzünü yıkamaya gitti. Yaklaşık 5 dakika gelmeyince biz hem yorulduk, hem de karşı takım farkı kapattı. Zaten 6-6 oynanacak sahada 5-5 oynamak da ayrı bir nefes gerektirdiğinden kısaca sonra da halimiz kalmadı... Gelen herkese teşekkür...
Bu arada ağır siklette Emre-Doğan kapışmasını görmeniz gerekti :D

Hep Hakan Abinin yüzünden, maçtan önce zorla simit yedirdi yemezsen döverim diye tehdit etti ben de mecburen yemek zorunda kaldım simiti. Sonrası malum, ilk yarım saatin sonunda aşırı hararetten conta yaktık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #166 : Aralık 20, 2009, 23:12:58 »
Arkadaşlar maçımızı alnımızın akıyla gerçekleştirdik.
Takımlar şu şekildeydi
Toyota club idman yurdu; ekinin arkadaşı kalecimiz, hakan abi, ben, ilker, demir
Vik vik spor ; onur, emre, dağhan, barış, ekin

Maç şöyle gelişti madaratör ve ekibi maça hızlı başladı yelekleri biz giydik yani maalesef, biz 1 2 atarken durum bir ara 7-2 yi kadar gördü mağluptuk.sonra 8-3'ü gören skorbordumuzu alnımızın akıyla 8-8'e getirdik ve devre oldu. 2.yarı pili biten madaratör bir ara beni ekarte etmek için kafama doğru okkalı bir şut salladı yıkamadı beni ve ardından hakan abiye yaptığım küçük tehditler ile hakan abiden 1 2 güzel gol seyrettik ve kıpırdana kıpırdana maçı 14-12 ya da 15-12 kazandık

Madaratörümüz dağhan maçtan sonra kendisinin gündüz de maçı olduğunu yorgun olduğunu söyleyererek durumu toparlamaya çalışsa da maçı kazanan biz olduk. resim video çekildi en yakın zamanda eklenecektir umarım

Maçı saydığınız üzere 10 lişi gerçekleştirdik. Tasarlanan takımlara göre 12 kişi olmalıydık maçın konusunda çok aktif olup yarı yolda değil son günde bizi yalnız bırakarak zor duruma düşüren arkadaşlara  !!! !!!
Edirnekapı organizasyonu da 3 kişi gerçekleştirilmiş akşam uçağı olup o organizasyonu yalnız bırakmayan hikmetcan kardeşime  :alkis:

çok teşekkür ederim doğan abi sizlerle tanışmak için geldim keşke daha fazla kişi olsaydı :) halı saha maçını kaçırdığıma çok üzüldüm emin olun ki o skor daha farklı olurdu ama napalım gelemedim :( en kısa zamanda tekrar bi halı saha organisasyonu bekliyorum herkesten :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Aralık 21, 2009, 07:46:59 »
  Not: Emre Dağhan'ın takımdaydı, benden küçükük bir komplo gördü. :)

Bizde deplasmanda yendik değil mi Doğan? :) Bu maçıu kazandık, artık önümüze bakacağız. Yalnız tek üzüntüm, video maçin ilk dakikalarını kapsıyor, gerisi, bizim muhteşem goller yok. :)

Zaten maçtan önce bizim takım anlaşmıştık, bırakalım bir kaç gol atsınlar, biz sonra rahat rahat yeneriz diye. :):):)

Önemli not: Maç için çok üzülmem ama Şehitlik oraganizasyonunu gerçekten herkesin defalarca düşünbmesi gerekir, İStanbul aktif üyelerinin % kaçı geldi diye.

Bu arada Emre ve Ben Historia'nın önünde Hikmetcanı bekledik. Ancak bu sırada bizi arayan da olmadı malesef. Halbuki bizlerin orada 10larca kişi olmamız gerekirdi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #168 : Aralık 21, 2009, 10:23:33 »
valla yolları iyi bilmediğim için de biraz beklettim abilerimi ama napalım sonunda varabildim ona da şükür :) ayrıca haklısın hakan abi zaten hatırlarsan gelir gelmez bu kadarmıyız diye sormuştum :)
hesap iptal :)