0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüm konuyu baştan sona bir kez daha okudum... Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten, ek olarak 'Forumda yaşlılar da var' demeniz, hatta deme şekliniz bile bence yanlış! Hee affedersiniz, kimse sizin doğrunuzdan öteye geçemiyordu, unutmuşum...
Çok doğru. Gökhan, sanırım iletişimde bir sorun yaşıyoruz. Problem senin düşüncelerinde değil ki asla da düşüncelerine saygısızlık edemeyiz, bence problem düşüncelerini ortaya koyuş şeklinde. Sende yazdıklarını bir kez daha okursan bize hak vereceksindir ve şunu da unutma burada asla herkes bir kişiye karşı değil, burada amaç hep birlikte en güzeli bulmak.
Eminimki burada ki hekesden daha sabırlı daha anlaışlıyımdır.
Benim kadar olmazsın diye düşünüyorum
Özcan abi lafın gelişi söyledim abi sen bilirsin. Yalanmı abi? Bütün gün trafikte neler oluyor.
birde hem ihtiyar hemde bayan olduğunu düşünün allah muhafaza... (konuyu yumuşatayım)
Benden sana bir aferin anlamışsın Bide forumda ihtiyar delikanlılarda var bu nasıl Dağhan bey olurmu? Sen beni görmeden nasılda anladın söyleme uslübümü bir alkış daha sana Bide sende de başlamış unutkanlık ama hatırladığın için bir alkış daha sana. Bir tanade helalinden veriyorum