0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşlılığına vereceksin. Kafa gidip geliyor bazen demekki.
evet bu güzel fikir hukukçu abilerimiz neredesiniz bi yol iz gösterin
garipler abi yüzüne baka baka küfür ettiklerini görünce çıldırıyorum
Sende onlara küfret (içinden ama)
Ben de ne gençler tanıyorum trafik kurallarına uymamak için elinden geleni yapan, hatta ve hatta kaç kişinin canını alan! Ben ne gençler tanıyorum, ehliyetsiz araba kullanıyor! Bütün gençler hızlı ve tehlikeli araba kullanıyor! Makas atıyor!
sadece gençler değil , bol miktarda yaşlılar da var aynı bunlar gibi
Bir yanlış varsa ortada ve bu genele indirgeniyorsa o yanlıştan kat kat daha büyük bir yanlış olur! Ben de ne gençler tanıyorum trafik kurallarına uymamak için elinden geleni yapan, hatta ve hatta kaç kişinin canını alan! Kanuna göre bakarsak ehliyeti olan herkes araba kullanabilir değil mi? Ben ne gençler tanıyorum, ehliyetsiz araba kullanıyor! Bütün gençler hızlı ve tehlikeli araba kullanıyor! Makas atıyor! Ne kadar yanlış bir ifade değil mi? Aralarda elbet böyle hatalar yapan olacaktır. Hatasız insan olmaz. Bunda hemfikiriz. Ben de trafikte bazen öyle hatalar yapıyorum ki, ister kadın-erkek olsun, ister genç-yaşlı sülaleme küfretse haklı yani... Bir cevap veremem! Kişinin canıyla oynuyorsun bir nevi! Yani olay o an sizin ve o kişinin arasında, bunu bu foruma bu şekilde taşıyıp gereksiz yere polemik yaratmak anlamsız! Olayı genelleyip, belki de sizden kat kat daha kurallara uyan ve trafikte sizi sizden daha çok düşünen kişilere karşı açılmış bir savaş haline getirmeyin lütfen!Ayrıca yönetimden biri olarak değil de bu forumun bir üyesi olarak, büyüklerimize (Hele ki bir bayram günü!) göstermiş oldukları saygısızlıklarından (bana göre) dolayı Gökhan Ceylan ve Mert Karaçay'a benden bir (-) alkış...
Al Dağhancım bütün alkışlar senin olsun.He bu arada maşallahınız var hepinizin.Olmadı üç gün sonrada silersiniz profilimi uzaklaştırma vermeyin silin gitsin.Birde Dağhan bey bu birazda kişilik meselesi adam hem yaşlı hem ana avrat küfür edecek bende ona aaa bugün bayram tabi amcacım gel bide sana bizim evi göstereyimmi diyeceğim.Sanada böle olsunda seninde kişiliğini görelim bakalım.Ya adamın elini öpeceksin yada karşılık vereceksin. Hangisi???