Gönderen Konu: Trafikteki gençler ve ihtiyarlar.....  (Okunma sayısı 5987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Trafikteki gençler ve ihtiyarlar.....
« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2009, 18:52:47 »
Yaşlılığına vereceksin. Kafa gidip geliyor bazen demekki.
benimde başıma denk geldi.he dayı hıı dayı haklısın dayı eyvallah dayı diyip geçiştiriyorum sonra eve gidene kadar la havle çekiyorum :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 26, 2009, 18:52:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Kasım 26, 2009, 19:56:27 »
Tabiki saygı göstermek gerek ama artık onun bile sınırı var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 26, 2009, 20:07:59 »
Kimsenin kimseye hiçbir şartta aşağılamaya veya sövmeye hakkı yoktur. Ceza kanunumuzda bile "sövme suçu"  şeklinde yer almıştır.
Kimin haklı kimin haksız olduğuyla hiç ilgisi yoktur..
http://www.abchukuk.com/cezahukuku/hakaret.html
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Kasım 26, 2009, 20:12:03 »
Ne yapmamız gerek Ahmet abi gidip şahitmi bulacağız adam söylenirken :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 26, 2009, 20:35:50 »
Alışıldık bişey değil tabi. Her halde karakola veya savcılığa şikayet etmek gerekiyor. Şahit falan varsa mahkum ettirebilirsiniz. Karşı tarafın söylediğini sonradan inkar etmesini sağlamak dahi bir nevi adalet hissi yaratabilir bence.
Aramızda hukukçular varsa ne yapmamız gerektiği hakkında sanırım daha iyi bilgi verebilir.
Bu herkes için iyi.. Kimse kimseyi dövmek zorunda kalmaz.. :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 26, 2009, 20:40:16 »
:D evet bu güzel fikir hukukçu abilerimiz neredesiniz bi yol iz gösterin :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Kasım 26, 2009, 20:43:02 »
Haklısın ahmet abi
Bizide bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Kasım 26, 2009, 20:45:34 »
:D evet bu güzel fikir hukukçu abilerimiz neredesiniz bi yol iz gösterin :D
para varsa bütün yasalar senden yana kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 26, 2009, 20:46:41 »
garipler abi yüzüne baka baka küfür ettiklerini görünce çıldırıyorum  >:(

Sende onlara küfret (içinden ama)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Kasım 26, 2009, 20:49:05 »
Sende onlara küfret (içinden ama)
Alemsin Kemal abi :D :D
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 27, 2009, 19:34:14 »
Bir yanlış varsa ortada ve bu genele indirgeniyorsa o yanlıştan kat kat daha büyük bir yanlış olur! Ben de ne gençler tanıyorum trafik kurallarına uymamak için elinden geleni yapan, hatta ve hatta kaç kişinin canını alan! Kanuna göre bakarsak ehliyeti olan herkes araba kullanabilir değil mi? Ben ne gençler tanıyorum, ehliyetsiz araba kullanıyor! Bütün gençler hızlı ve tehlikeli araba kullanıyor! Makas atıyor! Ne kadar yanlış bir ifade değil mi? Aralarda elbet böyle hatalar yapan olacaktır. Hatasız insan olmaz. Bunda hemfikiriz. Ben de trafikte bazen öyle hatalar yapıyorum ki, ister kadın-erkek olsun, ister genç-yaşlı sülaleme küfretse haklı yani... Bir cevap veremem! Kişinin canıyla oynuyorsun bir nevi!

Yani olay o an sizin ve o kişinin arasında, bunu bu foruma bu şekilde taşıyıp gereksiz yere polemik yaratmak anlamsız! Olayı genelleyip, belki de sizden kat kat daha kurallara uyan ve trafikte sizi sizden daha çok düşünen kişilere karşı açılmış bir savaş haline getirmeyin lütfen!

Ayrıca yönetimden biri olarak değil de bu forumun bir üyesi olarak, büyüklerimize (Hele ki bir bayram günü!) göstermiş oldukları saygısızlıklarından (bana göre) dolayı Gökhan Ceylan ve Mert Karaçay'a benden bir (-) alkış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 27, 2009, 20:29:47 »
genç veya yaşlı diye sınıflandırmak gereksiz bence, bu konuda bahsedilen kişilerden her yaşta var.

Ayrıca lütfen aranızdaki diyaloglarda özel mesaj veya messenger kullanın. Foruma yazılan mesajlarda içerik katkısı olması beklenir, her ne kadar bölüm sohbet bölümü olsa da.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 28, 2009, 00:17:23 »
tesekkürler dağhan bey
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 28, 2009, 00:28:07 »
Ben de ne gençler tanıyorum trafik kurallarına uymamak için elinden geleni yapan, hatta ve hatta kaç kişinin canını alan!  Ben ne gençler tanıyorum, ehliyetsiz araba kullanıyor! Bütün gençler hızlı ve tehlikeli araba kullanıyor! Makas atıyor!
sadece gençler değil , bol miktarda yaşlılar da var aynı bunlar gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 28, 2009, 11:44:03 »
sadece gençler değil , bol miktarda yaşlılar da var aynı bunlar gibi
izmirin bu yönünü seviyorum :) kimse bulunduğu şeritte gidemiyor, izmir yollarına bayılıyorum, şöförlerine de..gerçekten çok centilmenler o kadar centilmenler ki yol istemek yerine makas atıyorlar (atıyoruz :) ) ankarada sıkılıyorum yahu herkes aynı şeritte gidiyoru diye :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Kasım 29, 2009, 01:07:22 »
Bir yanlış varsa ortada ve bu genele indirgeniyorsa o yanlıştan kat kat daha büyük bir yanlış olur! Ben de ne gençler tanıyorum trafik kurallarına uymamak için elinden geleni yapan, hatta ve hatta kaç kişinin canını alan! Kanuna göre bakarsak ehliyeti olan herkes araba kullanabilir değil mi? Ben ne gençler tanıyorum, ehliyetsiz araba kullanıyor! Bütün gençler hızlı ve tehlikeli araba kullanıyor! Makas atıyor! Ne kadar yanlış bir ifade değil mi? Aralarda elbet böyle hatalar yapan olacaktır. Hatasız insan olmaz. Bunda hemfikiriz. Ben de trafikte bazen öyle hatalar yapıyorum ki, ister kadın-erkek olsun, ister genç-yaşlı sülaleme küfretse haklı yani... Bir cevap veremem! Kişinin canıyla oynuyorsun bir nevi!

Yani olay o an sizin ve o kişinin arasında, bunu bu foruma bu şekilde taşıyıp gereksiz yere polemik yaratmak anlamsız! Olayı genelleyip, belki de sizden kat kat daha kurallara uyan ve trafikte sizi sizden daha çok düşünen kişilere karşı açılmış bir savaş haline getirmeyin lütfen!

Ayrıca yönetimden biri olarak değil de bu forumun bir üyesi olarak, büyüklerimize (Hele ki bir bayram günü!) göstermiş oldukları saygısızlıklarından (bana göre) dolayı Gökhan Ceylan ve Mert Karaçay'a benden bir (-) alkış...
Al Dağhancım bütün alkışlar senin olsun.He bu arada maşallahınız var hepinizin.Olmadı üç gün sonrada silersiniz profilimi uzaklaştırma vermeyin silin gitsin.
Birde Dağhan bey bu birazda kişilik meselesi adam hem yaşlı hem ana avrat küfür edecek bende ona aaa bugün bayram tabi amcacım gel bide sana bizim evi göstereyimmi diyeceğim.Sanada böle olsunda seninde kişiliğini görelim bakalım.Ya adamın elini öpeceksin yada karşılık vereceksin. Hangisi???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 29, 2009, 02:33:20 »
trafikte hata yapmadıgın surece bunlara takılma yoluna devam et ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 29, 2009, 10:30:05 »
Takmayın gençken daha deli dolu oluyor insan..İlk aldıgımda devir saati 6000 hiç düşmezdi.Çoluk çocuktan sonra daha sakin araç kullanıyorsunuz..Trafikte oluyor böyle şeyler genci yaşlısına bakılmaksızın karşıdakinin saygılı bir biçimde fendice olaya yaklaşması olayı bitirir..Takmayın kafaya...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 29, 2009, 14:26:24 »
Al Dağhancım bütün alkışlar senin olsun.He bu arada maşallahınız var hepinizin.Olmadı üç gün sonrada silersiniz profilimi uzaklaştırma vermeyin silin gitsin.
Birde Dağhan bey bu birazda kişilik meselesi adam hem yaşlı hem ana avrat küfür edecek bende ona aaa bugün bayram tabi amcacım gel bide sana bizim evi göstereyimmi diyeceğim.Sanada böle olsunda seninde kişiliğini görelim bakalım.Ya adamın elini öpeceksin yada karşılık vereceksin. Hangisi???
Bu isteğinizi yönetime ileteceğim. Olayı şahsi düşünmemeniz gerektiğini söylemiştim... Adam bu denli küfür ediyorsa elbet ortada yanlış bir şey vardır. Kimse durup dururken küfretmez! Hee oldu ya bir yanlış anlaşılma söz konusu diyelim, senin kadar çocuğu olanlara elimizden geldiğinde saygılı olmaylıyız! Demiyorum ki, adam dayak atmaya geliyor kedi gibi dur! Olayın bayramla da ilgisi yok, ben onu bu forum için söyledim... Her zaman saygılı olmalıyız, her zaman...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Kasım 29, 2009, 14:30:06 »
Olur istediğine ileti ver konuyu iyi düşününde yanlış karalar vermeyin sakın dikkat edin.