0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olur istediğine ileti ver konuyu iyi düşününde yanlış karalar vermeyin sakın dikkat edin.
Ayrıca yönetimden biri olarak değil de bu forumun bir üyesi olarak, büyüklerimize (Hele ki bir bayram günü!) göstermiş oldukları saygısızlıklarından (bana göre) dolayı Gökhan Ceylan ve Mert Karaçay'a benden bir (-) alkış...
Böyle bir mesajin anlami nedir?Size bir ceza vermemis ve her üyenin yapabilecegi gibi eksi alkis vermis, düzgün bir sekilde üslübun degismesi icin cagrida bulunmus.Benim mantigim cok basit calisir. Forumu begenmiyorsaniz, yazmasiniz olur biter. Eger yazmak istiyorsaniz, kurallar bellidir ve buna herkesin uymasi mecburidir.
Büyüğümüzdür saygı göstermek lazım:D
Yaşlılığına vereceksin. Kafa gidip geliyor bazen demekki.
İyi sürücü olmak yaşla ilgili değil benceDaha ziyade , Eğitim, Kültür Düzeyi, Sosyal çevreve en önemlisi centilmenlikle ilgili bir olaydır
...aytaç kardeşim bence trafikte haklı olmaz.haklı sadece büyük kazalar sonrası ortaya çıkar.öyle durumlarda da genelde cümleler şöyle başlar.rahmetlik hakılymış diye ama oda bişeye yaramaz.25 yaşındayım 18 yaşından beri uzun yola gidip geliyorum.(ısuzu nkr wide kamyonetle)her zaman deyil sadece bir kere ben haklıyım sen çek ayağını gazdan desem şimdi burda sana cvp veremiyor olabilirdim....haklı olmak çok güzel bişey ama bence yaşamak daha güzel....