0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gunes gozlugu ile foto cekilenlerden
Kapalı alanda olupta (oda,salon,koridor,ofis) özellikle....
Öyle demeyin ya karizmatik gösteriyor
Gerçekten çok karizmatik oluyo...Karizmatik zalımlar, apaçiler diyarı Türkiye....
galatasaraylı çoçuğumu binbir türlü yalanlarla kandırarak fenerbahçe dedirtip bana hareket çekenlerin ısrarından ööööööö geldi...
Muahhaha her babanın eziyeti
Sınav salonlarında kendisini Ağır Ceza Hakimi gibi gören (arada güneş gözlüğü takanları da oluyor ) "ukala tavırlı" öğretim üyeleri/görevlilerinden.
Hani her dogan cocuk Fenerli dogardi?
Dağılın beyler Ceylan bey dolmuş...Yurtdışında bizimde çok yakınımız var çok haklısın abi burada 10gün kralcılık oynuyorlar resmen ama bizimkilerinde şikayeti o tiplerin yüzünden gurbetçilerimize bir kırl imajı yapıştı
Gerçekten çok karizmatik oluyo...Karizmatik zalımlar, apaçiler diyarı Türkiye....Harbi bombaymış tipler
bir de oralardan arac kiralayip burada hava atanlara ayar oluyorum bu kadar dusuk nasil olabilirler.
Kiraladigi araba onun olsa bir aylik maasiyla 4 lastigini degistiremez.hala avrupa' ya gelmek isteyen veya dusunenlere sesleniyorum, avrupa hayalinden vazgecin, ozur dileyerek soyluyorum inanin buralarda bir ... Yok.Daha once bmw kullaniyordum, burada bmw ye binmektense vallahi tr' de murat 124' e binmeyi tercih ederim.gerisini siz anlayin artik...