0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabayı almadan önce hiç bir tavsiyede bulunmayan... ve arabayı aldıktan sonra alınan araç hakkında olumsuz söylentilerde bulunanlardan nefret ediyorum..
Özcan abi trafiğe çıkmam çünkü eğer polis yakalarsa ehliyet alamama ihtimalim olduğu için tehlikeye girmiyorum. 3 sene daha bekler ehliyetimi alınca rahat rahat sürerim
Arabadan inerken arabanin kapisini CAAAT diye kapatanlara gicik oluyorum. Biraz insafli kapat arkadas.
Ev arkadaşımın horlamasından nefret ediyorum!Bu yüzden odamı en dip odaya taşıdım yok mu çaresi :p
gelin herkez nefret ettiği şeyleri yazsın bakalım toyotacılar nelerden nefret ediyormuşsakız çiğnenmesinden nefret ediyorum
*Yalan söyleyenlerden*Yüzüne gülüpte arkasından dedikodu yapanlardan*Hiç ölmeyecekmiş gibi paraya tapanlardan*İnsanların fiziksel veya ruhsal durumlarını eleştirenlerden*Arabayı çizenlerden*Yayayken veya araç içindeyken çöp atanlardan*Sözünde durmayanlardan*Kul hakkı yiyenlerden*Din iman sözcüsü ve uygulayıcısı olupta faiz yiyenlerden*Fazla para kazanmak için gıda vb şeylere hile katanlardan*Park yapmayınız yazdığım halde garaj kapısının önüne parkedenleden*Çocukları dengesizce dövenlerden (sebep ne olursa olsun)*İş hayatında etik dışı davranışlarda bulunanlardan*Kendine ne oldum delisi sananlardan* Fütursuzca kornaya basıp yolun açılacağını zanneden şoförlerden*Mıcırlı yollardan*Kendi hakkına yetinmeyip başkasın hakkına göz kayan yada gaspedenlerden*Parasını verip alışveriş yaptığımızda hep çürükleri doldurmuş pazarcı esnafından*Alın terini zamanında vermeyenlerden.Yukarıda saydıkların hayatta hoşlanmadğım bazı durumlardır. Hepsi nefret mertebesinde değildir. Birak çok oldu...
"Boğazımdan haram lokma geçmedi" diyebilmek için kazandığı maaşını mutfak masraflarına harcayıp da haksız edindiği para ile at, yat, kat alıp bununla böbürlenenlerden, (Allah'ı nasıl kandıracaklarını sanıyorlarsa artık)