0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunuda ilk duydum abi...Ama adam haklı kendi boğazından geçmemiş, istanbul boğazından geçmedi demiyor ki
Haklısın kardeşim. Adam yemin etse başı ağrımaz.
Bende hayrini goremeyecegini dusunenlerdenim.
Sercan hayrını görmesi zaten mümkün değil ama bundan medet umuyorlar ben ona inanamıyorum.
- Ne yaparsanız yapın bir türlü uzak duramadığımız, evimizde her an yaşadığımız GIDA TERÖRÜNDEN , Bunda da açılım bekliyorum (!)- Bu terörle yeteri kadar mücadele etmeyenlerden, ( Açılım olursa valla billa AKİL (!) adam olmam.)- Mercimeği, pirinci, mısırı, buğdayı ve daha birçok tarımsal ürünün dışarıdan ithal edilmesine kim neden oluyorsa topuna,- Samanı bile ithal ettik, hayatta duymadığım GDO'lu ürün ve ANGUSLARLA tanışmamızı sağlayan kim varsa, - Kimi bölgelerde bir çayı 5- 10 TL'ye satıp eli fiş kesmeye gitmeyen uyanık (!) kimselere,- Sol ayağını camdan sarkıtıp araç kullandığını sanan BEYGİRlere,( Sağ ayağını da sağ camdan sarkıtan birini görürsem plaket sunacağım.)- Park eden araçlara , kendi aracının kapısını açma - kapama sırasında değdiren kimselere, (Dik açıyla kapıyı açma be kardeşim...)- Okumayan, sorgulamayan, güncel olayları takip etmeyen, beynini fazla yormayan, beynini bir yağ kitlesi sanan, kimselere ,- Hafta sonu sabahın bu vaktinde selamlarımı, saygılarımı iletirim.
+1071en güzel kısmıda burası,- Okumayan, sorgulamayan, güncel olayları takip etmeyen, beynini fazla yormayan, beynini bir yağ kitlesi sanan, kimselere ,
Ama zaten onların beyninin yerinde yağ kitlesi yok mu?
"Boğazımdan haram lokma geçmedi" diyebilmek için kazandığı maaşını mutfak masraflarına harcayıp da haksız edindiği para ile at, yat, kat alıp bununla böbürlenenlerden, (Allah'ı nasıl kandıracaklarını sanıyorlarsa artık)
genelde nefret ederim
Göründüğü gibi olmayıp, olmadığı gibi görünenleri sevmem...
Hele böyle yaramaz çocuklar gibi ailesi ve kalabalık ortam bakmazken kardeşini dövüp milletin içinde sarılan çocuklar vardır ya birde öyle tipler var malesef bende o iki yüzlülerden nefret etttiiimmm.
Katılıyorum Usta...Hele böyle yaramaz çocuklar gibi ailesi ve kalabalık ortam bakmazken kardeşini dövüp milletin içinde sarılan çocuklar vardır ya birde öyle tipler var malesef bende o iki yüzlülerden nefret etttiiimmm.
Aynen Ertanım devir alttan götürenlerin devri, masumları karalayıp kendini üstün gösterme devri İlave etmek istiyorum böyle davranan vucutlarını YETİŞKİN diye tabir ettiğimiz ama 3mb dan fazla olmayan beyinleri hala ergen olan insanlar birde kendilerini masum gibi gösterip konuyu değiştirerek karşısındaki onlarca-yüzlerce insanı aptal yerir koymaya çalışıyor ya bu kez nefret etmiyorum bayaaa gülüyorum