Gönderen Konu: kilitli konu???  (Okunma sayısı 2342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
kilitli konu???
« : Kasım 23, 2009, 23:09:08 »
Benim anlamadığım bu site tönetimi kafasına göre nasıl konu kilitliyor?
Can Akgül arkadaşımız bir konu açmış ve ardından kilitlenmiş...( Işıklarda kalkışta nissan Qashqai mi Corolla mı?)
Şimdi benim anlamadığım şey ne sebeple ve kim kime sorarak kilitlemiş??
Ne kadar güzel bir forum ama kimse kimseye danışmadan kilitle, kapat, sil.
Acaba diyorum bu konu polemikmi yartır ondanmıdır Hakkı Saygılı Bey??

Toyota Club Türkiye

kilitli konu???
« : Kasım 23, 2009, 23:09:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: kilitli konu???
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2009, 23:17:18 »
Gökhan abi bilmiyorum daha önce kalkış ve hız sınırlarını aşan konulara baktın mı genelinde aynı sorun vardı benim babam seni babanı döver olayı.Forumun örnek teşkil etmesi amacıyla böyle konulara izin verilmiyor.
T.C hız limitlerini aşan konular trafiği sıkıntıya sokacak hareketler ne bilim burnout vs kapalı alanlarda yapılmamış olayları tasrif etmiyoruz.Bundan dolayıdır bu kilit.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2009, 23:21:42 »
Tabi ya herkes kafasına göre kilitlesin.. Bence herkesede bu yetkiyi versinler.. İsteyende istediği konuyu kilitler ve böylece herkesinde söz hakkı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2009, 23:24:27 »
Kafaya göre kitleme olayı yok ki ortada neyse yönetimden cevap gelir yakında daha açıklayıcı bilgi vericeklerdir.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2009, 23:27:35 »
Evet aslında haklısın tabi Çoşkun kötü örnek teşkil etmemek için kilitliyorlar anlıyorum ama o halde bana göre yok hava filtresiymiş yok yaymış yok efendim performans egzostmuş falan filanmış bunlarıda kilitlesinlerde insanlar bunlarıda görüp araçlarına uygulamasınlar neticede bunlarda hava ve gürültü kirliliği dimi? Kilitleyin abi o zaman hepsini...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2009, 23:40:05 »
Şimdi Gökhan abicim forumda modifikasyon diye bir bölüm var burada paylaşıyoruz yaptıklarımızı ettiklerimizi.Ama rolling(veya nasıl yazılıyorsa)burnout drag vs bu gibi konular için ana başlık veya alt başlık yok bu nedenle sitede yeri yok diye düşünüyorum.15-16 yaşından beri bu sitedeyim, inan cogu şeyde buradan örnek aldım aracımla trafiğe çıkarken.Birde trafikteki bu olumsuz davranışları benimseyerek trafiğe çıktığımı düşün ne biliyim bu bile yeterlidir bence bu konuların kitlenmesine.Birde Ben modifiyeyle ilgili açılan konuların kitlenmesi için bir neden göremiyorum  dediğin gibi "hava filtresiymiş yok yaymış yok efendim performans egzostmuş falan filanmış " asıl bu konular kitlenirse çok absürt olur bence.Tabi bu benim fikrim.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2009, 00:00:28 »
Birde trafikteki bu olumsuz davranışları benimseyerek trafiğe çıktığımı düşün ne biliyim bu bile yeterlidir bence bu konuların kitlenmesine.Bunlar senin yazdıkların!!
Peki modifiye aracın için gerekli olan birşeymi?? Modifiye ederken arabanı herhangi bir sorun yok değilmi?? Nasıl olsa hız veya sürat yasak ülkemizde vede site içinde de örnek teşkil etmiyor. Peki modifiye etmek: olduğundan daha büyük jant takmak cam filmi yaptırmak daha fazla güç elde etmek için yapılan çalışmalar daha fazla ses için yapılanlar bunlarda ülkemizde yasak neden o halde bunlarıda kilitlemiyorlar. Bizim yani toyatacluptr bunları bilmiyormu?? Sadece bir başlık altında modifiye bölümü var diye serbest değilmi?? O zaman şöyle yapalım birde hem kalkışı sevenler hemde hızı sevenler için bölüm açsınlar bunlarda serbest olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2009, 00:05:35 »
Yaptıgın uygulamaları tescil ettirdiğin sürece ortada yasak flan kalmıyor.Body kit olsun film olsun araç rengi olsun bu tarz şeyler projeleri veya faturalarıyla birazda uğraşla legal hale getirile biliniyor.Birde yanlış Şurada modifiye denince ortalıkta yanlıyan makas atan hız yapan insanlar geliyor akla buda benim gibi düşünen ve araçlarını sadece belli amaçlar için modifiye eden insanlarıda Kötü duruma düşürüyor.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2009, 00:08:26 »
Evet sende bana sitede bir tane tescilli birisini gösterki bende senin yukarıda yazdıklarını onaylayayım.Pardon yaa vardır lpg sini ruhsata işletenler var sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2009, 00:14:02 »
Sitede bu işlerle fazla uğraşan insan yok.Kısmetse ben işimi elime alınca harfiyen kurallara uygun bir araba yapıcam kii aynasızlar bile birşey diyemiyecekler.Siteden olmasada http://www.sahibinden.com/tr_de_ilk_ve_tek_tum_mod_ruhsata_isli-61WQQaXQQ18513818WQQpXQQdisplayitem? bu arkadaş harfiyen uyanlardan.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 24, 2009, 00:21:38 »
sohbet bölümünde bu olay konuşulabilir bence ve konu kitlenio konunun sahibine bi açıklama da mı yapılamaz alaycı bi şekilde bu konu kitlenir denio ve olay bitio.
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 24, 2009, 00:29:07 »
          Arkadaşlar kim ne derse desin.... Ben bunu 1 yıldır söyluyorum bu forumun tek ama tek eksiği YÖNETİCİ-ÜYE arası iletişim kopukluğudur.... Bu yüzden çok polemik yaşadım ama bir sonuç alamadım bilginize ;) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 24, 2009, 00:36:08 »
Kuralları tekrar okumanızı öneririm.
Konular kurallar dahilinde incelenip kapanır.

Boşu boşuna polemik çıkartmaya gerek yok. Çözüm üretmek isteseniz, herhangi bir yöneticiye mesaj atardınız diye düşünüyorum.
Hiç bu konuda mesaj attınız mı?
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 24, 2009, 00:42:09 »
          Arkadaşlar kim ne derse desin.... Ben bunu 1 yıldır söyluyorum bu forumun tek ama tek eksiği YÖNETİCİ-ÜYE arası iletişim kopukluğudur.... Bu yüzden çok polemik yaşadım ama bir sonuç alamadım bilginize ;) :) :)

Ahmet'çim halen aynı lakırdı.
Forumdan kimse maaş almıyor. Versin üyeler cebinden para, tutalım birini.
Konu ile ilgili her değişiklikte üyelere bildirsin.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 24, 2009, 00:45:29 »
Ahmet'çim halen aynı lakırdı.
Forumdan kimse maaş almıyor. Versin üyeler cebinden para, tutalım birini.
Konu ile ilgili her değişiklikte üyelere bildirsin.

Her değişiklik olmasada bazılarında en azında verilmesi gerekenler vardır... Neyse yine aynı terane ben susuyorum valla beni bağlamaz her bayram cezalı oluyorum sonra :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 24, 2009, 00:46:58 »
hehe ceza olayıda var dimi :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 24, 2009, 01:12:23 »
Bu sitenin bütün kurallarını benimsiyor ve taktir ediyorum, çok mükemmel bir seviye tutturmuşlar, diğer sitelerin hali ortada, ipini koparan ortalığı kirletiyor, iki satır okumak bile insanı sıkıyor, oysaki burada düzgün ve akıcı bir dil, seviyeli yaklaşımlar, ve yararlı konular var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 24, 2009, 01:28:54 »
Kemal Agabey baglamis en guzel sekilde :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 24, 2009, 01:50:32 »
evet bence de TCT, farkını disiplinli ve prensipli üslubuyla kanıtlamıştır. diğer markaların forumlarındaki kullanıcılar tarafından bile takdir edilen bir forum. tarafsız olması da ayrı bir artısı. ayrıca çok abartılı tavırlar, uygun olmayan ifadeler olmadığı sürece bence fazla konu kilitleme olmuyor.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 24, 2009, 09:06:46 »
Arkadaşlar, buradan tekrar belirtmek istiyorum, "benim babam senin babanı döver" muhabbetine dönüşebilecek bu tür konuları görür görmez kilitlemeye devam edeceğim. Bunun tartışmasını bile yapmaya gerek duymuyorum. Bu tür konulardan rahatsız olan pek çok üyemiz olduğuna eminim. Gereksiz polemik ortamının doğmasını engellemek de bir forum yöneticisinin en baş vazifesi olsa gerek diye düşünüyorum. İkincisi, forum kurallarına (bu konuda trafik kurallarına aykırı eylemler anlatılmaktadır) aykırı mesajları silmek, konuları kilitlemek de yine bizlerin görevi. Mümkün olduğunca esnek davranmaya, sosyal/kültürel/teknik açıdan tartışılmasında zerre kadar bile fayda olabilecek konulara karşı hoşgörülü olmaya çalışıyoruz. Ama bu kilitlediğim konunun insanların bilinçaltındaki bastırılmış duyguları okşamaktan başka kime ne faydası olabilir ki :) Modifiye konusuna gelince, her modifiye yapana potansiyel trafik canavarı gözüyle bakmak biraz önyargılı davranmak olur. Bizim için önemli olan üyenin paylaşımlarında forum kurallarına aykırılık olup olmadığıdır. Aracını trafik kuralarına uygun kullanıp kullanmadığını veya belgelerinde bir eksiklik olup olmadığını bilmemize veya denetlememize imkan yok.
Folgsamkeit macht frei...