Gönderen Konu: kilitli konu???  (Okunma sayısı 2341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: kilitli konu???
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2009, 10:15:29 »
Tabi ya herkes kafasına göre kilitlesin.
Herkes? Bahsettiğiniz kişi TCT'nin yöneticisi Gökhan bey. Kimseden izin almasına gerek yok.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2009, 10:15:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2009, 10:35:36 »
Bence polemik yapmaya gerek yok, sitenin aklı başında 5-6 yöneticisi var. Butür platformları ayakta tutamak için esnek olmak gerektiğini ama esnemenin çok olması durumunda ortamda kırılmaların yaşanabileceğini biliyorlar. Burada konuşulan modifiyelerin çoğu güvenlik ve yol tutuş için yapılan işler ve bu modifiyeler yüzünden kimse ölmez ama hiz ya da kırmızı ışık kural ihlali çok can yanmasına sebep olabilir. Bu konuda gösterdikleri hassasiyet için forum yöneticilerini kutlarım.

Not: Bu forumun tek eksiği buluşma organizasyon becerisi olmaması, bir A.C.D var ona da sürekli ceza veriyorlar :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 24, 2009, 10:46:40 »
ben moderatörlük yaptığım sitede aynı şekilde davranıyorum.... ama şu var bir konu kilit gerektiriyorsa basit bir açıklama yazıp üyeye özel mesajla yine basit bir açıklama yapıp ondan sonra kilitliyorum.... bizde çok polemik olmaz sitenin içeriği de tarzı da farklıdır ama belki bu site için bu şekilde davranmak gereklidir....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 24, 2009, 11:27:50 »

Not: Bu forumun tek eksiği buluşma organizasyon becerisi olmaması, bir A.C.D var ona da sürekli ceza veriyorlar :D

Çok güldüm abicim yaa  :D Birde alkış :)

Dipnot: Ceza verilirde alınırda.... İlkinde cezayı aldım, ikincide verdiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 24, 2009, 11:48:51 »
Luganoya da hep aynı şey oluyor :ıslık:
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 24, 2009, 11:50:51 »

Luganoya da hep aynı şey oluyor :ıslık:

Anladım canım çıksın :D

O zaman şimdi gözlerimi kocaman açıp bakıyorum Alper hocam :ıslık: :ıslık:  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Kasım 24, 2009, 16:51:03 »
Herkes? Bahsettiğiniz kişi TCT'nin yöneticisi Gökhan bey. Kimseden izin almasına gerek yok.
Bakın herkes diye bahsettiğimiz kişi tct yöneticisiymiş. Maaş almadığınıza göre demekki burada işçi ve idare diye bişey yok kapatın kitleyin susturun nasıl işinze geliyosa öyle yapın nasıl olsa forum sizin dimi sevgili site yöneticileri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #27 : Kasım 24, 2009, 17:04:47 »
bende içerik yoneticisi olmak istiyorum bir forum sitesinde 2008 den beri modelllatörüm
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #28 : Kasım 24, 2009, 17:07:25 »
Arkadaşlar, buradan tekrar belirtmek istiyorum, "benim babam senin babanı döver" muhabbetine dönüşebilecek bu tür konuları görür görmez kilitlemeye devam edeceğim. Bunun tartışmasını bile yapmaya gerek duymuyorum. Bu tür konulardan rahatsız olan pek çok üyemiz olduğuna eminim. Gereksiz polemik ortamının doğmasını engellemek de bir forum yöneticisinin en baş vazifesi olsa gerek diye düşünüyorum. İkincisi, forum kurallarına (bu konuda trafik kurallarına aykırı eylemler anlatılmaktadır) aykırı mesajları silmek, konuları kilitlemek de yine bizlerin görevi. Mümkün olduğunca esnek davranmaya, sosyal/kültürel/teknik açıdan tartışılmasında zerre kadar bile fayda olabilecek konulara karşı hoşgörülü olmaya çalışıyoruz. Ama bu kilitlediğim konunun insanların bilinçaltındaki bastırılmış duyguları okşamaktan başka kime ne faydası olabilir ki :) Modifiye konusuna gelince, her modifiye yapana potansiyel trafik canavarı gözüyle bakmak biraz önyargılı davranmak olur. Bizim için önemli olan üyenin paylaşımlarında forum kurallarına aykırılık olup olmadığıdır. Aracını trafik kuralarına uygun kullanıp kullanmadığını veya belgelerinde bir eksiklik olup olmadığını bilmemize veya denetlememize imkan yok.
neden hakkı abi ben şimdi modafakson bölümüne transporter mi yoksa h-1 mi konusun açsam şimdi sen kiliti koyacaksın
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 24, 2009, 17:47:37 »
Bakın herkes diye bahsettiğimiz kişi tct yöneticisiymiş. Maaş almadığınıza göre demekki burada işçi ve idare diye bişey yok kapatın kitleyin susturun nasıl işinze geliyosa öyle yapın nasıl olsa forum sizin dimi sevgili site yöneticileri
Biz maaş almıyoruz ama galiba siz bu forumu karıştırmak için maaş alıyorsunuz :) Kayıt olurken onayladığınız sözleşmeyi madde madde okuyun isterseniz, böylece içeriğin uygunluğu konusunda karar verici mekanizmayı anlayabilirsiniz. Zaten bahsettiklerinizde samimi olsaydınız mesaj raporu veya özel mesaj kullanırdınız.

Konu kilitlenmiştir.
İnsanlar 10'a ayrılır