0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi ya herkes kafasına göre kilitlesin.
Not: Bu forumun tek eksiği buluşma organizasyon becerisi olmaması, bir A.C.D var ona da sürekli ceza veriyorlar
Luganoya da hep aynı şey oluyor
Herkes? Bahsettiğiniz kişi TCT'nin yöneticisi Gökhan bey. Kimseden izin almasına gerek yok.
Arkadaşlar, buradan tekrar belirtmek istiyorum, "benim babam senin babanı döver" muhabbetine dönüşebilecek bu tür konuları görür görmez kilitlemeye devam edeceğim. Bunun tartışmasını bile yapmaya gerek duymuyorum. Bu tür konulardan rahatsız olan pek çok üyemiz olduğuna eminim. Gereksiz polemik ortamının doğmasını engellemek de bir forum yöneticisinin en baş vazifesi olsa gerek diye düşünüyorum. İkincisi, forum kurallarına (bu konuda trafik kurallarına aykırı eylemler anlatılmaktadır) aykırı mesajları silmek, konuları kilitlemek de yine bizlerin görevi. Mümkün olduğunca esnek davranmaya, sosyal/kültürel/teknik açıdan tartışılmasında zerre kadar bile fayda olabilecek konulara karşı hoşgörülü olmaya çalışıyoruz. Ama bu kilitlediğim konunun insanların bilinçaltındaki bastırılmış duyguları okşamaktan başka kime ne faydası olabilir ki Modifiye konusuna gelince, her modifiye yapana potansiyel trafik canavarı gözüyle bakmak biraz önyargılı davranmak olur. Bizim için önemli olan üyenin paylaşımlarında forum kurallarına aykırılık olup olmadığıdır. Aracını trafik kuralarına uygun kullanıp kullanmadığını veya belgelerinde bir eksiklik olup olmadığını bilmemize veya denetlememize imkan yok.
Bakın herkes diye bahsettiğimiz kişi tct yöneticisiymiş. Maaş almadığınıza göre demekki burada işçi ve idare diye bişey yok kapatın kitleyin susturun nasıl işinze geliyosa öyle yapın nasıl olsa forum sizin dimi sevgili site yöneticileri