0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuzhan senin şu Corolla'nın fotoyu değişsen artık.Şöyle dışarda çekilmiş,canlı canlı duran pırıl pırıl bir Corolla olsa O dediğin hızlı cilayı biliyorum Oğuzhan.Güzel bir ürün.Ama önce benim elimdeki cilayı bitirmem gerekiyor
Aynen ole Özcan abi en güzeli 90 milyar verip bi sonax bayi acmak
Abi bende istiyorum bi oto yıkama açmak
Ben askerdeyken dükkanın detayları ile ilgili her şeyi hazırlamıştım.İçeriği ne olacak,nasıl hizmet sunulacak,müşterilere değişik ne sunabilirim gibilerinden.Mobil yıkamayı bile tasarlamıştım.Ama piyasadaki mobil yıkamalar benim düşündüğümden daha farklı çalışıyorlar.Sprey ve fiber bezli sistem..Daha neler neler..Ordu evinde görevli olduğumdan insanlarla sohbet edip bir oto yıkamadan beklentileri ne olur,ne görmek isterler bilgi alıp öyle fikirler çıkarmıştım.Hala fikirler aklımda.Bir gün olurda dükkan açarsam görünce şaşırırsın ama bunun içinde destekli bir sermaye gerekiyor
Standart bir yıkama açarsan sadece malzemelere (basınç makinaları,süpürge,su vakum cihazları,yağ değiştirme aparatları,ofis için gerekli koltuk masa,tv falan filan) 20 bin civarı bir şey verirsin.Kiralayacağın dükkanın içi beyaz fayanslı falan değilse,çamur gideri yoksa bunlar içinde ayrıca bir ardiye ziyareti yapman gerekecek.Yoksa zabıta ruhsat vermiyor Kemal abi
ya benim bir ayağım yurt dışında, avrupada falan süper ürünler var ve çok ucuz bize göre, oralardan malzeme getirip , farklı ve kaliteli bir hızmet sunarsam çok iyi kazanırım gibime geliyor