0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha ne istiyorsun Ceyhun.Süper bir yer bulmuşsun.Hem dış ortamdan da etkilenmezsin.Saat 17'den sonra hava nemlenmeye başladığı için kaportada su etkisi yaratmaya başladı.Böylelikle günü bitirmiş oldum.Kapalı otoparkta böyle bir sorunda yaşamazsın.... Lc ve Crafter'ı getireceğiz de
Kapalı otoparkın tavan yüksekliği kaç?
Ver bakalım.Ben artık şöyle sıvışayım ufaktan ufaktan...Kendinize iyi bakın.Bu arada Cehun Eryaman tarafında oturuyorsan bana gel beraber yaparız...
Yakın sayılırız abi bende Batıkentteğim başa çıkamazsam seni rahatsız ederim
Telefonunu bekliyorum diyeceğimde yarın sınavım var demiştim ama hala nettesin.Nasıl olacak bu sınav peki ?
Bugün Crafter'ın geri kalan bütün işlemlerinide yaptım.Tüm kaporta yüzeyleri cilalandı,plastik aksamlar özel cilası ile cilalandı ve parlatıldı.Bir tek lastikler ve çamurluk içleri kaldi.Onuda yarın yıkamacıda tayzikli su ile yıkatıp cilaladım mı araba tamamıyle kışa hazır demektir.ARaba her kirlendiğinde tayzikli su temizlenmesi için yeterli olacaktır.Fotolar akşam yemeğinden sonra,çaydan önce gelecektir...
sen işi bitirmişsin Özcan abi, benim cila işi ise hava muhalefeti nedeniyle 6 ay sonraya kaldı bugün güneşli ama soğuk rüzgarlı bir gün vardı
Maşallah ayna gibi olmuş Emrah
Emrah fotoğraftaki gibiyse eğer çok güzel olmuş.Senin arabada koyu renk oldugundan kendini daha belli ediyor.Crafter'a sabah baktım.Aynı gibi duruyor.Dokununca anca belli ediyor kendini Ayrıca fotoyu yüklerken küçük fotoya bir kez daha tıklarsan büyümüş olur
Pronto'mu? O yer temizleme kimyasalı değilmiydi Coşkun?
Coşkun senin efsane de oldukca güzel olmuş, deyim yerindeyse cillop gibi olmuş, pırıl pırıl parlıyor...