0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir uygulama Özcan abi,kolay gelsin. bana da sonaxın auto politur diye bi cilası geldi, ama burda hava biraz soğuk, biraz ısındığında uygulayacam.
aslında bugün hava iyiydi ama vaktim olmadı artık sıcak bi gün kovalayacaz olmadı nisanı bekleyecez
Yav Özcan Nisanda ilk iş 131 ve BJ60 ile senin oraya kuaföre geliyorum...İki elim kanda olsa hem de:)))) Nasıl üşenmiyosun abicim o tren gibi şeyi pastalamaya...
Teşekkürler Ceyhun.Kolay ise başına gelsin
İnşallah Abi çok özendim bende yapacağım senin uygulamadan
Emrah yanlış hatırlamıyorsam bu hızlı cila.Ve yine yanlış hatırlamıyorsam eğer ıslak arabaya uygulanıyor.Plastik aksamlarada renk değişikliği yapmıyor...
Güzel bir özenti.Yap tabii ki..Bu arada senin Asb sınavları ne oldu?
Ya yok mu şöyle otomatik cila??? Suyla püskürtsek, sonra kurulayınca parlasa???
Kesinlikle abi havalar iyice soğumadan bu hafta içi el atıyorum evin önünde yavaş yavaş yaparım artık
Özcan abi tavanada cila atsana RÜzgar direnci azalır, yağmur, çamur tutmaz ? Ama sahiden çoğu tavanını aylarca yıkamıyor yukardan bakınca çok kötü oluyor, ara sıra fırçaya girmek lazım. Tabi kabul ederse petroller .
Hava soğuk artık.Bence hemen yarın yapmalısın.Yağışların ne olacağı belli değil.En az üç gün su değmemesi gerekiyor.Sağlıklı olması için.
O zaman ben yarın arkadaşımın oturduğu binanın kapalı otoparkın da yapayım, hava durumuna da baktım 3 gün yağmur yok
Kapalı otoparkın tavan yüksekliği kaç?