0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada söylemeden edemiyecegim benim makine benzindeyken km ye 0.230 tl yakıyordu şimdi lpg de 0.100 tl yakıyor:))))
Oktay hocam çok şaşırma:)))önceleri bende hiç istemiyordum lakin şimdi durum farklı çünkü işin içine mangırlar girdi:))))şaka maka bir tarafada lpg yi taktıralı yaklaşık 1-- 1,5 ay oldu ..ilk 4 depo da km ye..0,155-0,160 tl yaktı ..şu anda çok şaşkınım km ye 0.100 tl yakıyor:)).. diger bir anlatımla ilk 4 depo boyunca(daima 30 lt aldı) sürekli olarak şehir içinde 300-310 km gittim..bu sefer yine içinde 30 lt otogaz aldı, ve şu anda depo hem ön panelde yarım, hemde arka depoda yarım gösteriyor,km sayacı ise 312 i gösteriyor:))) 15 lt gaz ile benim makine 312 km gitmiş
ali bey dogru söylüyorsunuz ilk 1000 km de araç çok yakıyor..zaten montajı yapan ustalarda aynen söylediler..lakin daha sonra düşer dediler.. bu benim yazdıklarım çok dikkatli ölçümlerdir..yani şu anda benim araç bu hesaba göre km ye 0.100 tl yakıyor ..herhangi bir yanlış hesap söz konusu degil...saygılar:)))
lpg nin litresi ne kadar acaba? 10 krş yakması bana da mantıklı gelmedi de.
NE! zorla taktırtacaksınız arabama LPG