0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar forumda arama yaptım antifriz kullanımı ile ilgili ancak nasıl konulduğu konusunda fikir edinemedim. (99 corolla)1- Genleşme kabının içine direk mi ekleniyor.2- şayet ordan ekleniyorsa herhangi bir yerden havasını boşaltabileceğim bir vana falan var mı.Ya da radyatörün içine direk mi ekleniyor.
çeşit çeşit buji çeşit çeşit hava filtresi var.ben neden hep ustamda olan bi parçayı alayım ki .anlayışlı bi ustamız var ise sanırım dışardan almak daha mantıklı.bu arada bunuda belirtmek isterim.tanıdığım nerde iyi bi usta varsa parça satmayan bi ustadır.şöyle bi gözden geçirdim gerçektende öyle.nerde iyi dürüst ustalığına işciliğine güveneceğim bi usta varsa dikkat ettim parça işine hiç girmemiş.sorduğumuzda da bize,,,10 tl ye de hava filtresi var 30 tl yede var, biri yan sanayi biri orjinal, biri 10 bin gider birini temizle temizle tak en az 30 bin gider seçim senin diyebilmeli,ama elinde hava filtresi olan bi usta düşünün10 tl yede var 30 tl yede var ama sen 10 tlye olanı al kafan rahat olur her yeağda deyiştirmiş olursun derse ve o parçada elinde varsa ben ustaya ne kadar güvenebilrimki +1
10 tl ye de hava filtresi var 30 tl yede var, biri yan sanayi biri orjinal, biri 10 bin gider birini temizle temizle tak en az 30 bin gider seçim senin diyebilmeli,