0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece LPG kiti 1.300 TL ye mal oldu... ruhsat işlemleri ne kadar tutar bilmiyorum... Dilekleriniz için teşekkür ederim eksik olmayın..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşaallah.yanlız insanımızda nie böyle bi düşünceyi yıkamıyoruz bilemiyoru ama türk malı oldumu kötüdür.arkadaşlar ben kendi aracıma gittim atiker sıralı sistem tüp taktırdım.sırf atiker olmasının tek nedeni türk malı olması.ve atiker geçen sene dil ucuklatıcı yatırımlar yaptı.şu anda türkiyenin her yerinde birebir parça değişim garantisi var ve üstelik iki yıl.en fazla servise sahip.yanlis anlamayın ben öğrenciyim atikerden hiç bi çıkarım yok.yani benim tavsiyem türk malı kullanmanız sonucta onunda diğer markalardan - yok belki + sı vardır.ama su düşünceyi atalım yerli mal işe yaramaz abi.yani sözunuzden o mana cıkmıyor ama ne ise inş yeni nesil biraz daha bilinçli olur ve türk mühendislerinden sanayicisine kadar en iyi olmaya çalışır.ben malzeme müh okuyorum en azından benim gibi düşünenler vardır illakitürkiye kazansın türkiye sanayisi kazansın türk esnafı kazansın.herkese kolay gelsin
Hayırlı olsun sorunsuz bınmeniz dileğiyle, Arkadaşım doğru şeyler söylüyosun fakat forumdanda takip ettiğim kadarıyla atikerden memnun sayısı çok hatta az yok gibi,bence daha teknolojisini geliştirmesini beklemek lazım oda zamanla kalitesini artıracaktır tabi sonra yerli malı yurdun malı diyip kullanmak lazım...