Gönderen Konu: sonunda LPG taktırdım..  (Okunma sayısı 3451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: sonunda LPG taktırdım..
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2009, 01:01:47 »
Serkan Hamarat arkadaşımıza katılmıyorum.Ben Atiker taktırdığım ustanın yanında 3-4 gün takıldım karar verene kadar.Bir tane bile memnun değilim diyene rastlamadım.Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve şeytan kulağına çok memnunum.Herkesede tavsiye ederim.Serkan Bey sizede hayırlı olsun.Artık benzin göstergesiyle barışma zamanınız.Keyfini sürün...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2009, 01:01:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2009, 02:20:03 »
http://www.toyotaclubtr.com/yakit/aracima-lpg-taktiricam-sizce-hangi-markayi-secmeliyim-ve-neden/20/
Arkadaşlar buyrun burda atiker hakkında kaç kişi önermiş,kötü demedim fakat dahada gelişir inşallah herkes marka olarak türk malı kullanır, bizler nasıl burda italyan kitlerini övüyosak onlarda bizim atikeri övecek seviyeye gelsın bunu kim istemez ama şimdi atiker bi zavoli bi prins veya teleflex olabilirmi inşallah zamanlada olucak zaten gerekli altyapıyıda sizin söylediğiniz gibi sağlıyo çoğu yerde servisi var umarım en iyisi olurda türkiye kazanır...
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2009, 08:30:49 »
Hayırlı olsun en kısa zamanda amorti edersin inşallah :)
2005 Toyota Corolla 1.6 Sol HB A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2009, 09:01:50 »
hayırlı olsun....
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • VVT-İ ---- kaFa RaHaT---
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2009, 23:16:48 »
Arkadaşlar hepinize merhaba... Aracımı bugün saat 12.00 gibi atölye den aldım... ordakiler araca 20 liralık gaz alıp koymuslar araca deneme amacıyla.. bende gerekli ödemeleri yapıp evraklarımı alıp Allahısmarladık diyerek cıktım... çıkar cıkmaz da hemen kendimi otobana attım birde aracı kendim deniyim diye... vallaha ne yalan söliyim araçta performans düşüklüğü gibi bir durum inanın hiç görmedim... normalde benzinde nasıl gidiyorsa öyle gidiyor araç... gercekten cok ama cok hosuma gitti bu olay... benim standart yollarım vardır izmirde .. bugün eve giderken ordan gittim yine yokuş tırmanıyorum bazı yollarda ordan flan yokusu tırmanırken inanın banamısın demedi aynen benzindeymiş gibi tepki verdi araç... o yüzden cidden hosuma gitti daha ilk günden.. Depoyu da fulledim.. Opetten aldım Aygaz Euro LPG .. valla yıllardır hep benzin istasyonlarına abi 20 liralık 95 atarmısın diye girerdim... şimdi ise lpg dolum yerine gidip fulle demek bi hosuma gitti gitmedi değil... birde tuhaf oldum acıkcası ''araca gaz'' alıyordum... uzun lafın kısası LPG de ilk günkü notum 10 üzerinden 10 veriyorum... inşallah beni üzmez kırmaz.. Hepinize saygı ve selamlar..
Making Difference....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2009, 11:13:20 »
olay budur..hayırlı olsun..
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2009, 18:18:37 »
Hayırlı olsun bende Daha 1 hafta önce zavoli marka lpg taktırdım çok karasız kalmıştım.Tartarini-BRC-Atiker -Landi renzo diye markalar çok çeşitli ama Zavoli de karar kıldım artık şu anda bir problemim yok.İnşallah ta olmaz....Tekrar dan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Kasım 24, 2009, 05:30:58 »
arkadaşlar her türk genci türk insanı türk malı kullanmak ister ancak ülkemizde bu zor tofaş araçlar var yerli malı buyrun binin toyotaya binmeyin benim doğan ım vardı yapmadığı arıza kalmadı 80 le hafif bir virajı alamıyordu ki tüm bakımlarını yaptırdığım halde buyrun doğana şahine binin yerli malı ülkemiz kazansın ben ayakkabımı sırf türk üretici kazansın diye yeşil kunduradan alıyorum tabanına bakıyorum made ın italy yazıyor ben napayım şimdi.lpg konusunda montaj bakımından malzeme kalitesine kadar brc çok üstün yani kendimizi kandırmayalım ve lpg şakaya gelmeyecek bir olay olduğu için ben brc yi seçtim herkesede tavsiye ediyorum.yani çok yerli malı yurdun malı diyorsanız dediğim gibi toyotadan inin şahine doğan a binin tamircilerle akraba olun.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /