Gönderen Konu: Direksiyon tam tur döndüğünde meydana gelen kayış sesinin sebebi ?  (Okunma sayısı 15990 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
ercümentciğim neden pardon diyorsun,ben ciddi olarak söyledim.gençlerin zeka ve öğrenme yeteneği benim yaştakilerden muazzam derecede yüksek.internet imparatorluğundada söz sahibisiniz.ve ben gençlerimizle gurur duyuyorum.

ozaman ben bir kez daha özür diliyorum tamamen ters anladım. Yani frumun genç üyesi bize bilgi aktarıcakmış vay be gibisinden tekrar özür dilerim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
ercüment nerede okuyorsun?avatarda havuzda resmin var,inşallah yüzmede yapıyorsundur.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
ercüment nerede okuyorsun?avatarda havuzda resmin var,inşallah yüzmede yapıyorsundur.

Lise 3.sınıfa geçtim.Evet yüzücüyüm başlayalı 9. sene olmuş şaka gibi nasıl geçti 2 duvar arasında 9 sene :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
seni candan kutluyorum,inşallah derecelerinle göğsümüzü kabartırsın.eğitimindede başarılar dilerim,küçük toyotacı.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
seni candan kutluyorum,inşallah derecelerinle göğsümüzü kabartırsın.eğitimindede başarılar dilerim,küçük toyotacı.

Teşekkür ederim Atilla abi :D