0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neyse bütçenin kapanmasına bir faydan olsun Özcan abi Şaka maka geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum
Abi çok geçmiş olsun Danıştayın arabasının fotoğrafını gösterip dava açacağım deseydin
Özcan abi çok geçmiş olsun, biliyorsun benim konuda şu adaletsizlik için çok konuştuk hatta sayfalarca konuştuk, neyapalım baştakiler yer soyar soğana çevirir sonra vatandaşın sırtına binilir ve vatandaş şu memlekette hep kambur gezer hep koyun yerine konur. bıktım şu memlekette yaşamaktan son birkaç aydır daralttılar valla, avrupa vatandaşlığım var çıkıp gidesim geliyor gerçekteni aralık sonunda nikahım var, Nikahı kıyınca kaç gid diyor buralardan Şeytan
off geçmiş olsun Özcan abi, arabanın bütünlüğü bozulmuş be ee artık Kral Çıplak
geçmiş olsun Özcan abi.
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Özcan abi
Geçmiş olsun Özcan Abi.
Offf of. Azıttılar iyice. Geçmiş olsun abi. Bi ara toplanıp Emniyet'in önüne siyah çelenk falan mı bıraksak. Şaka falan demiyorum gerçekten bak Bu arada filmleri kendin de sökerdin abi be. Ben kendim sökmüştüm O kalıntıları da camsil kullanarak temizlemiştim
geçmiş olsun abi..özellikle ön cam çok göze batıyor. keşke ön cama yaptırmasaydın diyeceğim de sen yine sökmemişsin hadi hayırlısı bakalım..
Çok büyük geçmiş olsun Özcan abi bende bu aralar benim sadece arka kapı ve wagon bölümün yan camlarına yaptırmayı düşünüyordum. (Ön-Arka-Ön yan camlar hariç) bu kadarınada takar mı bunlar ??
Geçmiş olsun.. Filmleri anladım da egzos olayına bir türlü akıl erdiremedim. Şimdi ben arabayı 1 hafta yıkamasam durdursalar,görüntü kirliliği yaratıyor diye onada ceza keserler bu gidişle.