Gönderen Konu: Erhan ve Mesut'un başına gelenler benimde başıma geldi :((((((  (Okunma sayısı 4524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Erhan ve Mesut'un başına gelenler benimde başıma geldi :((((((
« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2009, 00:03:01 »
   Açığın kapanması mağduru bir arkadaş.VW Türk'ten alınmadır
Alıntı yapılan: Arguss;742704
2 Haftadır Aracıma Levent'te park halindeyken ceza kesiliyor hatta o sokaktaki yaklaşık 150 araca sokakta park yasak tabelası yok. motorize ekip geliyor anons siren çalmadan park ediyor motorunu, alıyor eline kalem kağıdı, çaktırmadan alıyor plakaları, sonra makbuz geliyor... Milletin evinin önünde park halindeki araçlara bile kesiyor...

Geçen aradım Gayrettepe şubeye bağlıymış bu arkadaşlar açtım güzel güzel konuştum kesiyoruz varmı itirazın demezmi benim tepem bir attı bir bağırdım telefonda bağırmaya çağırmaya "siz dedim Ali kıran baş kesenmisiniz koyun tabelayı yapın anonsu uyarıyı o zaman kesin" tamam beyfendi sakin olun falan demeye başladı trafik denetlemeye şikayette bulununda falanda filanda cezanızı iptal etsinler...

Bu nasıl bir ülke böyle giderse bu bütçe zaten çok daha açık verir daha başımıza neler gelecek bunlar iyi günlerimiz çok şey söyleyeceğimde yeri değil çok doldum artık...[/QUOTE]
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Ynt: Erhan ve Mesut'un başına gelenler benimde başıma geldi :((((((
« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2009, 00:03:01 »