Gönderen Konu: düştü düştü rolla düştü..  (Okunma sayısı 6839 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
düştü düştü rolla düştü..
« : Kasım 06, 2009, 12:13:09 »
önümüze gelene leylek diyorum ama kendi arabam leylek geziyorum, bu kadar süre cesaret edemedim, araba zaten alcak, düşürünce ne yaparım diye düşüne düşüne aylar geçti (jant taktıktan sonra)

bu arada ön 5cm yay, arka  da 3.5cm yay var..yaylar apex marka..yol tutuş inanılmaz fazla değişti, zorladım bir kaç yerde yapışıyor sülük gibi bu lastiklere rağmen..lastikleri de değiştirince go-kart gibi olacak :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

düştü düştü rolla düştü..
« : Kasım 06, 2009, 12:13:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: düştü düştü rolla düştü..
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2009, 12:58:57 »
yav olm benimkine leylek diyosun seninkide hala Leylek :D pardon :D Leylek Lennn Buuuuuu :D :D bendede sendeki gibi 1,5 parmak boşluk var :D

şaka bi yana hayırlı olsun Türkayım ama çıkma almışsın sanırım yayları ? bende ilk yay taktırdığımda çok farklı gelmişti ama zamanla alışıp yay olduğunu unutuyorsun :D altına dikkat et ben bikaçdefa tümseklerde sürtüm yere, şu hız kesmek için yapılan aptalca tümseklere çaprazda geçsem sürttü valla, kıl oluyorum zaten bu tümseklere

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 06, 2009, 12:59:24 »
ya bide şu arabayı bi yıkt artık Türkayım ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2009, 13:08:58 »
hayırlı olsun
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2009, 13:09:20 »
türkay abi hayırlı olsun güzel olmus arac

+1 :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2009, 13:12:11 »
Altına da tank zırhı yaptır bence :D Bilkent kasislerinde kala kalırsan hiç acımam çekerim fotoğrafını :D :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2009, 13:21:12 »
yav olm benimkine leylek diyosun seninkide hala Leylek :D pardon :D Leylek Lennn Buuuuuu :D :D bendede sendeki gibi 1,5 parmak boşluk var :D

şaka bi yana hayırlı olsun Türkayım ama çıkma almışsın sanırım yayları ? bende ilk yay taktırdığımda çok farklı gelmişti ama zamanla alışıp yay olduğunu unutuyorsun :D altına dikkat et ben bikaçdefa tümseklerde sürtüm yere, şu hız kesmek için yapılan aptalca tümseklere çaprazda geçsem sürttü valla, kıl oluyorum zaten bu tümseklere
çıkma aldım abi evet satan kişinin başı çok ağrıyacak :) eniştesininmiymiş neymiş, askere gitmiş enişte bu da sattı bana..çok sordum emin misin bak diye ama al yaa sürtüp duruyor dedi :) aldım ben de :) yıkatma konusuna gelince abi benim facebook hesabıma bir bak, orda notlar kısmında bitti yine mübarek üç aylar diye bir yazım var, onu oku anlarsın araba niye pis :) hız kasisleri sorun olmayacak da yollarda tümsek kalan rögar kapakları, ortalayıp geçilecek taşlar falan sorun olacak bana :( alıştım ortalamayı, artık öyle bir şansım yok malesef ama mutluyum memnunum :)
Altına da tank zırhı yaptır bence :D Bilkent kasislerinde kala kalırsan hiç acımam çekerim fotoğrafını :D :D
kasislerde duruyoruuuum çapraz geçiyoruuuum ve hooop kasisten kurtulmuş oluyorum :)çok nadiren egsoz sürtüyor :) ona da bulcam bir çare an itibariyle sorun yok gibi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2009, 13:30:14 »
Hayırlı uğurlu olsun türkayım inşallah mutlu mesut dolaşırsın rolacığınla :)

Yahu bende şu yere düşürme olayını hiç sevmiyorum. LPG taktırdım 4 gün evvel onun ağırlığı bile arkasını bastırdı ve araç yorgunmuş gibi duruyor. Mithat ustayla konuştum 2 cm lik takoz koyarız daha güzel durur dedi. Bende diri durmasını istiyorum işte naparsın zevk meselesi. :)

Hayırlı olsun tekrar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2009, 13:34:28 »
hayırlı olsun abi =)
toyota corolla 1.6 xe.i
group319048@groupsim.com
º7.º³.²º¹º
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-626'im-benim/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2009, 13:35:48 »
sağolasın ümitcim ;) ben yüksek araba sevmiyorum..o çamurluk ve lastik arasındaki boşluk çok sinirimi bozuyor :) şu haliyle bile sorun olacağını bilmesem bir 3cm daha insin isterdim :) tam lastik ve çamurluk sıfır olsun isterdim ama yok bilkenti alper iyi bilir :) burda olmaz o iş :)
hayırlı olsun abi =)
eyvallah okanım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 06, 2009, 13:38:25 »
Hayılı olsun Türkayım leyleklikden sürüngenlere terfi ettin ;) tümseklere dikkat etmen gerek artık
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Kasım 06, 2009, 13:40:31 »
böyle olmayacak :) facebooktaki yazıyı kopyalıyorum buraya :)

mübarek 3 aylar..

bildiğim en okkalı küfürlerle,

bitti yine mübarek üç aylar, açılıyor 2009-2010 eğitim öğretim yılı...öğrencinin mübarek 3 ayları yaz dönemidir, okulun olmadığı, havaların sıcak olduğu, denize havuza girilen...hele bir de 20 yaşındaysan, ehliyetin ve araban varsa bir başka olur mübarek 3 aylar, ibadet edersin doyasıya (gezip tozarsın) ancaak bittiği zaman da böyle sinirlenirsin, bilkente söversin...bitmiştir güzel yaz tatili, bırakırsın arkanda evini, şehrini, denizi, sevgilini...gezmek için bilkentten güzeli yoktur evet ancak dersler sıkar adamı, vizeler finaller boğar, ödev verirler lisede gibi, gezip tozmak istersin yaparsan bütün derslerden kalırsın..s.ke s.ke not tutman gerekir, s.ke s.ke derslere katılmak, B beklediğin dersten devamsızlıktan F alman mümkündür çünkü ancak yurt olayı eğlencelidir, yurtta sevdiğin adamlarla kalmak istersin ancak bilkent ayırır sizi, yer yok der hepinizi ayrı odalara atar..ankara zaten iğrenç bir yerdir, bilkent de sevilesi yönlerini hep katleden, insanı boğan bir yer...işte bu yüzdendir sinirim, mübarek 3 ayların bitişine olan kızgınlığım..yolda ilerlerken odometrenin her bir km atışında arkamda başka şeyler bıraktığım gelir aklıma..belkahveden geçtikten sonra artık hava pis, insanlar soğuk, hayat sıkıcıdır...yaz bitmiştir artık, üç aylar bitmiştir...nasıl geçtiğini anlamadığım o 3 mübarek ay geçti yine, sanki göz açtım, kapadım ve bitti, son 10 günüm kaldı dostlar, gider türkay yine bilkente, bırakır arkasında evini, denizi, sevgilisini...bilir misiniz türkayın arabası bile pistir ankarada, yıkamaz, yıkatmaz; bekler yaz gelsin de kapının önünde kendisi yıkasın diye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2009, 14:09:16 »
Hayırlı olsun Türkay çok güzel gözüküyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #13 : Kasım 06, 2009, 17:52:27 »
Türkaycım hayırlı olsun. Yalnız Mesut hocamında dediği gibi bi yerden sonra yay olduğunu unutuyosun tecrübe ile sabittir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Kasım 06, 2009, 18:02:03 »
abi yayın olduğunu unutursam komik olcak çünkü taktığım an arabamın aslında ne kadar konforlu olduğunu ve onu ellerimle bozduğumu farkettim :) takur tukur gidiyor şu an :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Kasım 06, 2009, 18:25:31 »
Hayırlı olsun Türkay abi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 06, 2009, 18:30:41 »
Ooo hayırlı olsun kardeşim, çok güzel olmuş valla şimdi tamam işte;) İyi günlerde kullan çok tatlı oldu maşallah. ya bu arada sende logosuz panjur yokmuydu :D yeni gözüme çarptı, değiş kardeşim ya gözünü seveyim senin. yap hoş bişeyler...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Kasım 06, 2009, 19:37:53 »
Ooo hayırlı olsun kardeşim, çok güzel olmuş valla şimdi tamam işte;) İyi günlerde kullan çok tatlı oldu maşallah. ya bu arada sende logosuz panjur yokmuydu :D yeni gözüme çarptı, değiş kardeşim ya gözünü seveyim senin. yap hoş bişeyler...
yoktu eyüp abi :) bu angel farlara uyumlu logosuz panjur almam lazım..uygun fiyatlı bir şey kovalıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 06, 2009, 20:08:02 »
Geçen sitede gördüm sanki ilan verilmişti, Murat Ok olması lazım bi bak istersen iyi bişeye benziyordu...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Kasım 06, 2009, 20:12:05 »
baktım abi baktım 100 lira etmez o :) fabrika orjinal panjur 120 lira zaten :)