Gönderen Konu: düştü düştü rolla düştü..  (Okunma sayısı 6840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: düştü düştü rolla düştü..
« Yanıtla #40 : Kasım 14, 2009, 21:39:12 »
hayırlı olsun türkay.
yalnız sanki sıra tamponlarda gibi geldi bana ;)
yeteeer :) yahu ben siyah tamponlarımı seviyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 14, 2009, 21:39:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '93
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 15, 2009, 11:55:44 »
maşllah sürüngenimeee :) kardeşim bir yayların fiyatı hakkında biligi verebilirmisin :) arkalara 5 cm  taksaydın nasıl olurdu  :D artıları eksileri nelerdir yayın sertlik durumu nedir gibi gibi konular hakkında bende inceden cesaretleniyorummm...;)
93 corolla baba yadigarı halen online :)

2017 corolla advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Kasım 15, 2009, 12:08:50 »
aslında öneririm gerçekten de çok çok güzel oluyor, tamamen eğlence odaklı ama, konfor gidiyor, arkaya da 5 taksaydım arka daha çok inerdi ve lastik çamurluğun içine girerdi o görüntüyü sevmiyorum:) artılar eksiler özel mesajla attım biraz önce ;) sertliğine gelince çooook sert bunu anlamanın yolu da yayın rengiymiş sanırım, sarı yay sert demekmiş :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 15, 2009, 12:19:09 »
:D

biraz erken oldu bro ama hayırlı olsun :D Malum ev geçindiriyorum bu ara ilgilenemedim ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Kasım 15, 2009, 12:21:22 »
:D

biraz erken oldu bro ama hayırlı olsun :D Malum ev geçindiriyorum bu ara ilgilenemedim ::)
eyvallah kardeşim biliyorum durumunu ;) lafı mı olur :) sıra sende haa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Kasım 15, 2009, 12:27:25 »
Ya nasip diyelim kardeşim... sen biraz bekle haziranda kesin america yolcusuyum sipariş listeni oluştur ;) :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Kasım 15, 2009, 12:28:24 »
Ya nasip diyelim kardeşim... sen biraz bekle haziranda kesin america yolcusuyum sipariş listeni oluştur ;) :D :D
vaaay işte bu güzel oldu :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Kasım 15, 2009, 12:29:51 »
vaaay işte bu güzel oldu :P

Hele bi gidiyimde sen güzellki gör :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #48 : Kasım 17, 2009, 11:43:36 »
harika olmuş dediqin kadr vardır  efsane kasanın yol tutuşu muhteşemdi zaten hayli muhteşem olmuştur ama yere basık zaten kestirmişsin yumruk kadr taşa takılır :((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #49 : Kasım 17, 2009, 11:47:42 »
aslında öneririm gerçekten de çok çok güzel oluyor, tamamen eğlence odaklı ama, konfor gidiyor, arkaya da 5 taksaydım arka daha çok inerdi ve lastik çamurluğun içine girerdi o görüntüyü sevmiyorum:) artılar eksiler özel mesajla attım biraz önce ;) sertliğine gelince çooook sert bunu anlamanın yolu da yayın rengiymiş sanırım, sarı yay sert demekmiş :)

kesinlikle bu konuda öyle sarı-kırmızı-mavi-yeşil çeşitlerde yaylar varıdr..500kg- 1 TON- 2 TON- şeklinde arabanın çeşidine cinsine qöre yumuşaklık sertlik yayları vardır ama en uygunu mavi sanırım yumuşak cünkü yaylanır rahatca =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Kasım 17, 2009, 12:53:12 »
harika olmuş dediqin kadr vardır  efsane kasanın yol tutuşu muhteşemdi zaten hayli muhteşem olmuştur ama yere basık zaten kestirmişsin yumruk kadr taşa takılır :((
kestirmedim, kestirmeye karşıyım, spor yay taktım. yumruk kadar taşa takılıyor evet :) ama ben çok memnunum hoşuma gitti çok
kesinlikle bu konuda öyle sarı-kırmızı-mavi-yeşil çeşitlerde yaylar varıdr..500kg- 1 TON- 2 TON- şeklinde arabanın çeşidine cinsine qöre yumuşaklık sertlik yayları vardır ama en uygunu mavi sanırım yumuşak cünkü yaylanır rahatca =))
yol tutuş için sarı aldım yol tutuş ciddi anlamda efsane oldu ama konfor diye bir şey kalmadı araçta :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #51 : Kasım 17, 2009, 22:54:03 »
kestirmedim, kestirmeye karşıyım, spor yay taktım. yumruk kadar taşa takılıyor evet :) ama ben çok memnunum hoşuma gitti çokyol tutuş için sarı aldım yol tutuş ciddi anlamda efsane oldu ama konfor diye bir şey kalmadı araçta :(
aynen..
günde 10 kere altını vuruyorum(sürtmeleri sayamıyorum da :) )
herşeye rağmen ben de memnunum, çıkaramıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Kasım 17, 2009, 23:10:17 »
egzoz ayvayı yedi benim :) eskisinden daha fazla sürtüyor..bir de özcan abinin yaşadığını yaşadım bugün, lastiğimi yardım bilkent yolunda :) artık arka sağ lastiğim stepne :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #53 : Kasım 21, 2009, 11:00:55 »
hayırlı olsun çok güzel olmuş..bu arabanın jantlarına bittim çok tatlı duruyo:) allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun ;)
Make Way For The Bad Guy ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 22, 2009, 20:29:02 »
yeteeer :) yahu ben siyah tamponlarımı seviyorum :)
bende bende siyah güzel bence :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN