0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun türkay.yalnız sanki sıra tamponlarda gibi geldi bana
biraz erken oldu bro ama hayırlı olsun Malum ev geçindiriyorum bu ara ilgilenemedim
Ya nasip diyelim kardeşim... sen biraz bekle haziranda kesin america yolcusuyum sipariş listeni oluştur
vaaay işte bu güzel oldu
aslında öneririm gerçekten de çok çok güzel oluyor, tamamen eğlence odaklı ama, konfor gidiyor, arkaya da 5 taksaydım arka daha çok inerdi ve lastik çamurluğun içine girerdi o görüntüyü sevmiyorum:) artılar eksiler özel mesajla attım biraz önce sertliğine gelince çooook sert bunu anlamanın yolu da yayın rengiymiş sanırım, sarı yay sert demekmiş
harika olmuş dediqin kadr vardır efsane kasanın yol tutuşu muhteşemdi zaten hayli muhteşem olmuştur ama yere basık zaten kestirmişsin yumruk kadr taşa takılır (
kesinlikle bu konuda öyle sarı-kırmızı-mavi-yeşil çeşitlerde yaylar varıdr..500kg- 1 TON- 2 TON- şeklinde arabanın çeşidine cinsine qöre yumuşaklık sertlik yayları vardır ama en uygunu mavi sanırım yumuşak cünkü yaylanır rahatca =))
kestirmedim, kestirmeye karşıyım, spor yay taktım. yumruk kadar taşa takılıyor evet ama ben çok memnunum hoşuma gitti çokyol tutuş için sarı aldım yol tutuş ciddi anlamda efsane oldu ama konfor diye bir şey kalmadı araçta
yeteeer yahu ben siyah tamponlarımı seviyorum